CsodaCsiga Főlap
2016. december 3.   szombat   Ferenc, Olívia, Atala, Atália, Lúciusz, Xavér   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma gyerekeik társaságában, töltik minden szabadidejüket. Közös programokat szerveznek, ami nagyon jól sikerülhet Most arra is van lehetőségük, hogy otthonukban különböző változtatásokat eszközöljenek.

A Bikáknak ma nagyon sokat kell dolgozniuk. Megpróbálnak előre haladni a munkában, hogyha elmennek szabadságra, a kollégáknak erre se legyen gondja. Ezért még köszönetet sem kapnak, inkább csak kihasználják őket.

Az Ikreknek nyugisabb a ami napja, mint a tegnapi. Rendeződni látszanak a dolgok, különösen a szerelmi életüket tekintve. Ma akár az álom randi is összejöhet, ám addig nem zökkenőmentes az út.

A Rákok titkos vágya, hogy valamilyen okkult dologgal foglalkozzanak, csak később valósulhat meg, előre nem látható akadályok miatt. Kicsit el is keseredhetnek emiatt, de ettől még nem oldódnak meg a problémáik.

Az Oroszlánok számára a mai nap nem mindenben alakul az elképzeléseik szerint. Lehetőleg kerüljék a konfrontálódást csalástagjaikkal, ma ne akarják a világot megváltani, inkább csendben húzódjanak meg a háttérben.

Váratlan események boríthatják fel a Szűzek mai programját. Ha nem ragaszkodnak túlságosan az eredeti elképzeléseik megvalósításához, és tudják értékelni a spontán dolgokat, akkor jól érezhetik magukat a bőrükben.

A Mérlegeknek a testvérükkel vannak problémáik. Nem gondolkoznak reálisan, ezért kerülhet sor összetűzésre. Próbáljanak meg konszenzusra jutni, talán nem is olyan vészes a helyzet, mint azt eredetileg gondolták.

A Skorpiók társkapcsolati feszültségét a barátok és családtagok enyhíthetik, ha közvetítenek közöttük. Nagy baj szerencsére nincsen, csak mindketten fáradtak, egy kicsit, nem jönne rosszul egy kis pihenés.

A Nyilasok ma a munkájukkal kapcsolatban egy nagy anyagbeszerző körútra mennek. Mire mindent beszereznek, az egész napjuk elmegy, de megéri a fáradtságot, mert holnap töretlen erővel kezdhetnek neki új ötleteik megvalósításához.

A Bakoknak, ma fontos határidős munkát kellene elvégezniük, de valami mindig meggátolja ebben őket. Ha nem jön segítség, valószínűleg az egész éjszakát a munkahelyükön kell tölteniük, egy cseppet sem érzik jól magukat.

A Vízöntőknek egy háztartási gépük elromlik, ezért a nyakukba veszik a várost, hogy pótolják a nélkülözhetetlen eszközt. Nem igazán elégedettek a választékkal. Viszont ráakadhatnak másik régi vágyukra, amit rögtön meg is vesznek.

A Halak szülötteket, ma nagy öröm érheti, mert párjuk visszatérhet hozzájuk. Persze kapcsolatukat nem folytathatják onnan, ahol abbahagyták, viszonyukat teljesen át kell gondolni, nem mindenért a másikat hibáztatni.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.