CsodaCsiga Főlap
2014. április 17.   csütörtök   Rudolf, Anicét, Megyer, Neszta, Radiszló, Raul, Rázsony   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok nagyon szeszélyes hangulatban vannak. Egyik pillanatban sírnak, a másikban nevetnek. Egyszer képesek a bolhából is elefántot csinálni, a következőben elbagatellizálják a fontos dolgokat is.

A Bikáknak a családjukkal lehetnek kisebb konfliktusuk egy kisállat miatt. Ha már egyszer befogadtak egy állatot, onnantól fogva, felelőséggel tartoznak értük, amit gondozni, etetni is kell, nem csak játszani vele.

Az Ikrek azon rágódtak az éjjel, hogyan alakul a jövőjük, mert munkájukat kissé bizonytalannak érzik. Ne ragaszkodjanak makacsul az elképzeléseikhez, beszélgessenek a problémáikról, barátaikkal, kollégáikkal.

A Rákoknak felajánlják a munkahelyükön, hogy régi szolgálati autójukat megvásárolhatják. Mielőtt döntenek, feltétlenül nézessék meg egy szakemberrel, hogy megéri- e a felkínált árat.. Esetleg még alkudni is lehet az összegből.

Az Oroszlánok ma mindenkit jókedvre derítenek. Hallgassanak a megérzéseikre, és ha úgy érzik szükség van rájuk valahol, akkor keressék fel azokat az embereket, vagy egyszerűen telefonáljanak, mert ezzel is segíthetnek a másokon

A Szűz szülöttek, ma egy üzleti tárgyalás előkészítésén fáradoznak. Ha lehet, ma még ne üssenek nyélbe semmiit, előbb még néhány dolgot tisztázzanak ügyfelükkel, mielőtt áldását adják az új projectre.

A Mérlegek ma azt szeretnék, ha házastársuk alárendelnék magukat az akaratuknak. Tévednek, ha azt hiszik, hogy ez zökkentő mentesen alakul, mert hitvesük fellázadhat a érzelmi korlátozás miatt. Törekedjenek az egyenrangúságra!

A Skorpiók ma legyenek óvatosak a táplálkozás terén. Ha étteremben ebédelnek, kétszer is gondolják át, hogy mit esznek. A gombás, halas ételeket kerüljék. Elkerülhető a probléma, ha olyan helyen esznek, amit ismernek.

A Nyilasok számára ma kedvező a csillagok állása, üzleti megbeszélésekre, szerződéskötésre. Ne feledkezzenek meg az arany szabályról, hogy minden sorát olvassák el, nehogy később meglepetések érjék őket.

A Bakoknak csodálatos álmuk volt az éjjel, így egésznap révetegen jönnek-mennek. Mivel két centivel a föld fölött járnak ezért figyelmetlenebbek lehetnek a szokottnál, de ebből komolyabb káruk nem származik

A Vízöntők készüljenek fel váratlan eseményekre hivatásukban. Lehet, hogy először rosszul élik meg a dolgokat, és rákényszerülhetnek kompromisszumok kötésére, de be fogják látni, mindez az ő érdekükben történt.

A tegnap elkezdett dolgoknak ma a végére járhatnak a Halak szülöttek. Életük mély érzelmi színezetet kaphat. Hajlamosabbak arra, hogy féktelen pénzszórásba kezdjenek, ennek megelőzésére, csak kevés pénzt tartsanak maguknál.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.