CsodaCsiga Főlap
2017. június 28.   szerda   Levente, Irén, Erina, Hektor, Iréneusz, Iringó, Jerne, Laurencia  Levente, Irén;Erina, Hektor, Iréneusz, Iringó, Jerne, Laurencia, Szironka
  
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok már lelki szemeik előtt látják a tengert, mert kedvesükkel oda készültek volna a mai napon, de ez sajnos nem jön össze, mert szerelmüknek munkahelyi problémái adódtak, ami lehetetlenné teszi az indulást.

A Bikák egész héten sokat dolgoztak. Ha a héten valamilyen előadást, vagy beszámolót kell tartaniuk, akkor arra ma kezdjenek el készülni, mert remek ötleteik támadhatnak, amit a főnökük is nagyon fog értékelni.

Az Ikreknek a mai nap egy kicsit fejfájósan, másnaposan indul, de a remek ebédtől máris jobb a közérzetük. Aztán a délutáni szundikálás után újra a maradék kaja. Azért legalább a kutyát levihetnék sétálni vagy elmosogathatnának.

A Rák szülöttek szeretnék az anyagi biztonságukat megteremteni. Minden követ megmozgatnak, hogy ennek meg is legyen az eredménye. Azért nem kell állandóan zsíros kenyéren élni, telne most, finomabb falatokra is.

Az Oroszlánok ma szerencsések lehetnek hitellel kapcsolatos kérdésekben. Ha már beindították, a napokban bármikor megérkezhet a pénzük, ha még csak a gondolatot érlelgetik, ma érdemes ebbe is belefogniuk, még akadhat támogatójuk is.

A Szűzek, ha hitelt vesznek fel, minden papírjukat ellenőrizzék, nehogy az utolsó pillanatban derüljön ki, hogy valami még hiányzik, mert akkor feleslegesen megy el az idejük. Ha nem biztosak a dolgukban, előtte érdeklődjenek.

Ma a Mérlegek egyik terve dugába dőlhet, de ne engedjenek a kísértésnek, hogy tisztességtelen eszközökhöz folyamodjanak, bárki bármilyen dologgal kecsegteti is. Meglátják, holnapra teljesen másként látják majd a dolgokat.

A Skorpióknak, otthonukkal kapcsolatos titkos vágyai teljesülhet, ha nem ragadtatják el túlságosan magukat. Mivel közeledik a karácsony, inkább erre koncentráljanak, és csak kisebb mértékben lépjék túl a költségevetési keretet.

A Nyilasok nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy otthonuk állapota kifogástalan legyen, ezért egy kisebb lakásfelújításba kezdhetnek, vagy egy elhalasztott munkálatot befejezzenek, hogy a karácsonyt méltóan ünnepelhessék.

A Bakoknak fontos a szabadság, valamint az anyagi függetlenség. még akkor is, ha házasságban élnek. Ezt párjuknak is meg kell érteniük, ha meg akarják őket tartani. Ha kifelé kacsingatnak a kapcsolatból, ez ennek is köszönhető.

A Vízöntőknek ma nagyon érzelem dús napjuk van. Könnyen meghatódnak mindenen, ez nem is csoda, hiszen az Újhold mindig különös hatással van rájuk. próbálják meg kevésbé a lelkükre venni a dolgokat.

A Halak mostanában sokat aggódhatnak egy rokonuk egészségi állapota miatt. Nem kell félni, hozzátartozójuk nagyon gyorsan fog regenerálódni, így feleslegesen nem kell nyugtalankodni, minden rendben lesz.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.