CsodaCsiga Főlap
2014. október 23.   csütörtök   Gyöngyi, Jagelló, Jozefina, Natália, Odília, Szeverin, Zerind   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok szerelmesek, éppen ezért nem veszik észre, ha a „baráti” körből valaki áskálódik ellenük, esetleg megpróbálja őket rossz színben feltüntetni. Ha csak a gyanú árnyéka is felvetődik, azonnal tegyék szóvá nemtetszésüket.

A Bika szülöttek kicsit sokat képzelhetnek az új állásukat illetően. Csalódás lehet a vége, ha nem reálisan közelítik meg a dolgokat. Változékony hangulatukat a környezetük nem mindig tudja megérteni.

Az Ikrek egy utolsó lehetőséget kaphatnak a sorstól, hogy kedvesükkel rendezzék és stabilizálják a helyzetüket. Ha lehet, ma ne akadékoskodjanak, mert szerelmük mindent megpróbál, hogy kapcsolatukat megtartsa.

A Rákok baráti összejövetelt szerveznek az otthonukban. Szeretnék, ha minden a legnagyobb rendben menne, így kicsit túlzásokba is eshetnek. Nagyon vigyázzanak, kinek mit mondanak, mert megsérthetnek valakit.

Az Oroszlánok erősen hisznek abban, hogy fáradozásuknak meg lesz a jutalma. Érzékenyek és sikeresek lehetnek a mai napon is. Így nem csoda, ha irigységgel, támadásokkal találkoznak. Ez természetes, hiszen eredményesek.

A Szűzek már nagyon várták a mai napot. Legyenek türelmesek az ünnepi vacsoráig, mert ha túl feszítik magukat idegileg, akkor a nagy áhítat helyett nagy veszekedéssé alakulhat át az ünnep, és ezt ők sem szeretnék.

A Mérlegek ma nagyon érdeklődőek, tanulási vágyuk igen erős. A külvilág hatásai erős, intenzív befolyással vannak rájuk. Nem ismernek semmilyen akadályt, a vitákban könyörtelenül kontráznak a gyenge érvelésekre.

A Skorpiók halálosan szerelmesek, a külvilág is teljesen megszűnik a számukra. Ha még nem realizálódott a viszonyuk, alig tudják türtőztetni magukat, hogy ajtóstól rontsanak a házba, pedig ez csak ártana a kapcsolatnak.

Ha a Nyilasoknak joggal kapcsolatos problémáik vannak, lehetőség szerint törekedjenek a peren kívüli egyezségre. Zavaros, áttekinthetetlen ügybe semmiképpen se bonyolódjanak bele, inkább várjanak vele.

A Bakok ma lépten nyomon falakba ütközhetnek. Nem igazán tudják, hogy mit csináljanak. Egy felől, nagyon türelmetlenek, másfelől nem igazán biztosak saját képességükben, s ez némiképpen elbizonytalaníthatja őket.

A Vízöntők, ha nem vigyáznak, elveszthetik barátaik támogatását, ha egyoldalúan, viszonzatlanul csak kapni szeretnének. Arra is szenteljenek figyelmet, hogy ne akarják kisajátítani őket, tartsák tiszteletben függetlenségüket.

A Halak használják ki, a hétvégén, és töltsenek el egy pár órát anyukájuk társaságában. Maguk is meglepődnek majd, mennyire feltöltődnek az együtt töltött időtől, és milyen jó érzésekkel térnek majd haza

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.