CsodaCsiga Főlap
2015. szeptember 4.   péntek   Rozália, Muriel, Ruszalka, Tódor   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kos szomszédságába új lakók érkeztek. A nagy jövés-menés, költözködés, meglehetősen zavarja Őket, nem tudnak megfelelően lazítani, és kipihenni magukat az elmúlt hét fáradalmai után. Emiatt nem örülnek az új lakóknak.

A Bika szülöttek ma kissé gyengélkedhetnek, egy légúti betegség törhet rájuk. Ma mindenképpen maradjanak a meleg szobában és próbálják meg kikúrálni magukat. Lehet, hogy holnapra teljesen talpra állnak.

Az Ikreknek ma a munkájukkal kapcsolatban sokat kell beszélni, kommunikálni. Óvakodjanak attól, hogy olyan dolgokat fecsegjenek ki, ami titok. Nehogy indiszkrécióval vádolják meg, ami kellemetlenül érintheti őket.

A Rákok szerelmi kapcsolata alakulhat át barátsággá, mert már egy ideje nem tudnak egymásnak újat mondani. Ma tartózkodjanak a túl okoskodó fellépéstől, mert ez még a szép emlékeket is elronthatja egy pillanat alatt.

Az Oroszlánok derűs napra ébrednek. Egy elő szilveszteri bulira mindenképpen alkalmas a mai nap. Nagyon jól szórakozhatnak barátaikkal, vagy házastársukkal. Egy kisebb külföldi kiruccanás is kellemes hangulatban telhet.

A Szűzek eléggé sötéten látják a helyzetüket, úgy szólván teljesen elegük van mindenből. Most kellene egy kis idő szabadságra menniük, hogy feltöltődjenek energiával, vagy szedjenek vitaminokat, ásványi anyagokat.

A Mérlegek ma igazán elemükben vannak. A legjobb formájukat hozzák, a hétvégi pihenés jót tett neki, mert csak úgy sugároznak a boldogságtól. Ezt a környezetük is észre veszi, és elhalmozza őket bókokkal.

A Skorpióknak most kezdődő szerelmi kapcsolatuk,- ami a baráti körből ered- először kalandnak indul, de korán rá kell döbbenniük, hogy sokkal többről van szó. Anyagi kérdésekben is pozitív fejleményre számíthatnak.

A Nyilasok folyamatosan, aktívan részt vesznek az eseményekben. Szervezkednek, jönnek - mennek, egy percre sem állnak meg. Senki nem tudja felvenni ezt az irdatlan tempót, így egyedül dolgoznak, megállás nélkül.

A Bakok rájöhetnek arra, hogy régi, berögződött tulajdonságok - amik talán a neveltetésükből fakadtak - idejét múltak. Most megszabadulhatnak ezektől, és úgy érezhetik, hogy valami nyomasztó igát ráztak le magukról.

A Vízöntők már tegnap megünnepelték kedvesükkel a Szerelmesek-napját, így ma a tanulmányaikra koncentrálnak. Azért legyenek figyelmesek a párjukkal a mai nap is, és mondjanak neki néhány bókot.

A Halak szexuális étvágya csillapíthatatlan lehet, és ha nincs partnerük, akivel ezt kiélhetnék, akkor fenn áll a veszélye annak, hogy kockázatos kalandokba keverednek. Felesleges energiájukat a művészetek terén is levezethetik.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.