CsodaCsiga Főlap
2017. május 24.   szerda   Eszter, Eliza, Godvin, Marióra, Miléna, Vanessza, Véta   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok szeretnék feldobni kapcsolatukat társukkal. Újításon törik a fejüket, hogy izgalmasabbá tegyék a mindennapokat. Tartsák szem előtt hitvesük kérését is, olyat ne kérjenek, amivel megalázhatják őket.

A Bikák egy telefonbeszélgetés során, véletlenül egy munkahelyi titok nyitjára bukkanhatnak. Nem is sejtik, hogy ez a véletlen milyen gyorsan a malmukra hajthatja a vizet. Néha azért nekik is lehet egy kis szerencséjük.

Az Ikreket ma túlságosan mélyen érint egy érzelmi konfliktus. Úgy érzik, annyira megsértették őket, - ráadásul olyan személy, - akiről nem gondolták volna, hogy valaha is elárulhatja. Holnapra mindent másképpen látnak majd.

A Rákok összeveszhetnek a barátaikkal, a pénzügyek miatt. Ha eddig nem figyeltek az intő jelekre, ma a sors kényszerítheti őket a belátásra. Ha csak békesség kedvéért nem szóltak idáig itt az idő, hogy ennek véget vessenek.

Az Oroszlánok érzelme, igen erőteljesen és szenvedélyesen nyilvánulhat meg. Szexuális kisugárzásuknak köszönhetően az ellenkező neműeket mágnesként vonzzák magukhoz. A túl követelőző magatartástól tartózkodjanak.

A Szűzeknek ma egésznap az őrző angyal szerepét kell felvállalniuk. Egy régi jó barátjukat pátyolgatják, aki nagyon felöntött a garatra. Nem akarják, hogy bajuk essen, ezért hazaszállítják őket családjukhoz.

A Mérlegeknek ma használják ki a remek alkalmat, és rakjanak rendet környezetükben. Ha bármiért szomorkodtak, vagy bármilyen konfliktusuk volt az elmúlt napokban, most mindennek az oka világossá válik.

A Skorpiók ma lehetőleg induljanak el jó korán dolgozni, mert ha közlekedési dugóba kerülnek, elkéshetnek. Ne legyenek az utakon türelmetlenek, mert könnyen balesetbe sodorhatják magukat, vagy másokat.

A Nyilasok egy baráti társaságba hivatalosak, ahol szép rendesen folyik az alkohol. Ha mértékletesek tudnak maradni, abból nem lehet probléma, egyébként olyan dolgot fecseghetnek ki, amit titokban szerettek volna tartani.

A Bakok lehetőleg legyenek óvatosak a közlekedésben. Beláthatatlan útszakaszon ne kezdjenek előzésbe. Szerződést lehetőség szerint csak a délutáni órákban írjanak alá, de még ekkor is legyenek különösen éberek.

A Vízöntők ma azt irányozták elő, hogy végre kirándulni mennek a hegyekbe, de kedvesük betegsége miatt az egész terv kútba esik. Nincs mit tenni, át kell szervezni a napot, de nincs ok aggodalomra, így is jól érezhetik magukat.

A Halak, ha tehetik, mutassák meg legkreatívabb oldalukat. Ma érzékenységüket remekül kifejezésre juttathatják, ha színekkel próbálják meg belső világukat műveiken keresztül a külvilág elé tárni.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.