CsodaCsiga Főlap
2016. május 2.   hétfő   Zsigmond, Aténé, Minerva   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok nagyon maguk alatt vannak kedvesük viselkedése miatt, pedig ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy minden jól menjen. Ha tehetik, vegyenek ki néhány nap szabadságot és ruccanjanak fel, a hegyekbe.

A Bikák hazaviszik munkájuk nagy részét, ezért minden társukra hárul. Örülnek, hogy vállukról leveszik a terheket, hogy nyugodtan dolgozhassanak. Elhatározzák, hogy elviszik társukat egy étterembe, hogy hálájukat leróják.

Az Ikrek szülöttek ma nagyon nehezen tudják összeegyeztetni a családi teendőket a hivatásukkal. Éppen ezért jó lenne, ha valakit bevonnának a tennivalók testvéries elosztásában, hogy ne háruljanak rájuk túl nagy terhek.

A Rákok ma a barátaikhoz sietnének, de előbb még be kell ugraniuk a munkahelyükre. Az elvesztegetett időt szeretnék behozni, ezért a megengedettebbnél gyorsabban mennek, egy közúti ellenőrzés kellős közepébe.

Az Oroszlánok ma legszívesebben elbújnának a világ szeme elől. Érzéseikkel szeretnének tisztában lenni, és nem tudják feladják-e függetlenségüket, vagy hajtsák igába a fejüket. Kérjék ki egy tapasztalt barátjuk tanácsát.

Ma egy pillanatra úgy tűnik a Szűzek ereje sem végtelen. Olyan döntés helyzet elé kerülnek, ami egy pillanatra teljesen lebénítja őket. Hallgassanak a józan eszükre, és akkor szerencsésen megoldódnak a dolgok.

A Mérlegek anyagiakhoz való viszonyukban nagy változás előtt állhatnak. Ha idáig gondolkodásukat nagymértékben meghatározták anyagi kérdések, most egy esemény hatására teljesen átalakulhat az eddigi hozzáállásuk a pénzhez.

A Skorpióknak ma kommunikációs problémájuk lehet a kollégákkal. Ma szinte lépten-nyomon nehézségekbe ütközik a nézetek egyeztetése. Nem is érdemes azon erőlködni, hogy egyezségre jussanak.

A Nyilasok a két ünnep között megpróbálnak diétázni, mert karácsonykor erre nem volt lehetőség, s valószínűleg szilveszterkor sem lesz. A gyomrukat, muszáj némiképpen tehermentesíteni, hogy komfort érzetük helyre álljon.

A Bakok egzisztenciális problémák miatt, megpróbálnak mindent megtenni azért, hogy ne kelljen leadni a megszokott színvonalból. Ha még hétvégén is dolgoznak, annak előbb –utóbb komoly következményei lehetnek.

A Vízöntők, ha tehetik, mutassák meg legkreatívabb oldalukat. Ma érzékenységüket remekül kifejezésre juttathatják, ha színekkel próbálják meg belső világukat műveiken keresztül a külvilág elé tárni.

A Halak lehetőleg az anyagi kérdésekben törekedjenek a tiszta átlátható dolgokra, és arra, hogy ezen a téren függetleníteni tudják magukat Senkitől, sem várhatják azt, hogy majd megoldja helyettük ezt a problémát.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.