CsodaCsiga Főlap
2017. február 21.   kedd   Eleonóra, Germán, Györe, Leona   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kos szülöttek a szerelmi életükben a bőség zavarával „küszködnek”. Most minden erőfeszítés nélkül a szájukba röpülhet a sült galamb. Nem tehetnek róla, de úton, útfélen szerelmi kalandokba bonyolódnak.

A Bikáknak kisebb influenzaszerű betegség miatt egy ideig otthon kell maradniuk, pedig elég nagy a hajtás a munkahelyükön. Szeretnének minél gyorsabban meggyógyulni, ezért minden lehetséges gyógymódot kipróbálnak.

Az Ikrek váratlanul visszakaphatják pénzüket, amit a barátaiknak adtak kölcsön. A pénz mindig jól jön, de ma különösen, mert a villanyszámlára kell ez az összeg. De azért marad is belőle, s meglepik társukat egy aprósággal.

A Rákok házastársukkal karöltve, ma minden problémát megoldhatnak. Óvakodjanak azonban attól, hogy részmegoldásokat teljesnek véljenek, még nem érkezett el a végső megoldás ideje, egy nagyobb vita még hátra van.

Az Oroszlán szülöttek, egy kicsit túl sokat képzelnek a vállalkozásukat illetően. Kockázat nélkül, viszont haszon sincs, így fittyet hánynak az intelmekre és belevágnak valami újba. Meglátják, az idő őket fogja igazolni,

A Szűzek szakmai és magánéletbeli témákban hozhatnak jövőbe mutató döntéseket. Alkalmuk nyílhat arra, hogy társukkal tisztázzák a problémákat, mert ha üzleti elképzeléseik beindulnak, szükségük lesz az ő támogatásukra is.

A Mérlegeknek nem könnyű a mai nap. Párjuk kedvébe szeretnének járni, de valahogy ez nem akar összejönni. Ne stresszeljenek, délutánra fordul a szerencséjük, és váratlanul

A Skorpiók félnek, hogy jó anyagi helyzetükbe változás áll be, ezért félre tesznek egy kis pénzt. Azonban fenn áll a veszélye annak, hogy pont akkor nem fogják tudni, hová dugták, amikor a legnagyobb szükség lesz rá.

A Nyilasok nagyon maguk alatt vannak kedvesük viselkedése miatt, pedig ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy minden jól menjen. Ha tehetik, vegyenek ki néhány nap szabadságot és ruccanjanak fel, a hegyekbe.

A Bak szülöttek, ma munkájuk fölött egy kicsit elábrándozhatnak, ami nem volt eddig szokásuk. Ha valamelyik kollégájuk a segítségüket kéri, önzetlenül tegyék meg, mert ők is lehetnek még ilyen helyzetben.

A Vízöntők ma nagyobb összeget költhetnek a párjukra, ami nem tesz túl jót a pénztárcájuknak, de aggodalomra nincsen ok, hiszen jól állnak anyagilag mostanában, és az a legfontosabb, hogy mozgásban legyen a pénz.

A Halak szülötteknek ma gyorsan és megfontoltan kell döntést hozniuk egy ügyben. Minden esetre meg van az esély arra, hogy ezt meg is teszik. Nagyon jó hangulatban vannak, még akkor is nagy felelősség hárul most rájuk.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.