CsodaCsiga Főlap
2018. február 22.   csütörtök   Gerzson, Leander, Zétény   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma sugárzóbbak mint valaha. Tündökölnek a szépségtől, és tele vannak jókedvvel és örömmel. Viszont estére eléggé elfáradnak, emiatt kicsit visszafogottabbak lesznek, és könnyebb lesz kihozni őket a sodrukból

Ha a Bika szülöttek ma mindenáron segíteni szeretnének, azt körültekintően tegyék, mert a nagy buzgalomban, éppen az ellenkezőjét érhetik el, és sajnálatos módon inkább ártanak, mint hasznára válnak valakinek.

Az Ikrek szülötteknek alkalmuk nyílhat egy külföldi utazásra, házastársukkal. Sajnos a munkájuk miatt majdnem kútba esik az utazás, de az utolsó pillanatban egy kollégájuk kihúzza őket a slamasztikából.

A Rákoknak régi vágya teljesülhet azzal, hogy egy gépkocsit vásárolnak maguknak. Egy kicsit sokba kerülhet, de úgy gondolják, megéri az árát, mert ezzel nagy szabadságot is vásárolnak maguknak.

Az Oroszlánok, jelenlegi helyzetüket nagy kihívásként élik meg. Tudatalattijuk, új megoldások után kutat. Kommunikációs képességük révén juthatnak előbbre. Nagyon fontos, hogy ne csüggedjenek, mindig pozitívan álljanak a dolgokhoz.

A Szűzeknek a mai nap nem alkalmas lakással, ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére, mert nem látják reálisan a dolgokat. Ha várnak néhány napot, ők diktálhatják majd a feltételeket, ami magas hasznot hoz majd.

A Mérlegek ma lehetőség szerint vigyázzanak a tömegközlekedési eszközökön, mert a zsebtolvajok könnyen megszabadíthatják értékeiktől. Lehetőleg ha nem muszáj ne mászkáljanak sok pénzzel, vagy tegyenek óvintézkedéseket.

A Skorpiók ma elkezdik az előkészületeket a télre. Gereblyézik az elhullott faleveleket, összeszedik a már lehullott diót és gesztenyét, majd munka után almát ropogtatva a kertben gyönyörködnek az őszi színvilágban.

A Nyilasok élete is egy kicsit jobban felpezsdülhet a mai napon. A vállalkozásukkal kapcsolatosan egy olyan hitel lehetőségéhez juthatnak, ami nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy régen dédelgetett álmaikat megvalósíthassák.

A Bakok ma úgy indulnak el otthonról, hogy egy nagy veszekedés van a hátuk mögött. Koncentráljanak a hivatásukra, és észre sem veszik, de elillan belőlük minden feszültség. Este már nyugodtan és békésen térnek haza.

A Vízöntők ma nézzenek jól körül akár merre járnak, mert könnyen lehet, hogy találnak egy kis pénzt. Ez a kis plusz nagyon jól jön, költsék valami olyanra a pénzt, amivel kényeztetik magukat, vagy párjukat.

A Halaknak igen erősen működik ma, a gondolatközlés igénye. Villámgyorsan kapcsol az agyuk, eredetiség, tudományos, technikai érdeklődés jellemzi őket. Ilyen jellegű vizsgák, kedvező eredménnyel kecsegtetnek.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.