CsodaCsiga Főlap
2015. november 28.   szombat   Stefánia, Dezdemóna, Szókratész, Terestyén, Trisztán   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok számára érzelemmel telített a mai nap. Az egyik percben sírnak a másikban nevetnek. Ki vannak élezve minden érzelmi impulzusra, úgyhogy érzékenyebben reagálnak, mint máskor. Bírják ki, mindjárt hétvége!

A Bikák több önállóságot szeretnének a munkájukban, azért, hogy megmutassák mire is képesek valójában, s ezzel saját magukat is tesztelni kívánják. Ha bejön, amit elterveztek, még nagyobb fába szeretnék vágni a fejszéjüket.

Az Ikreknek egy külföldi utazást váratlanul le kell mondaniuk egy sürgős munka miatt. A főnökük kárpótlásként egy belföldi utazással honorálja őket, mert annyira segítőkésznek mutatkoztak, és nem hagyták cserben.

A Rák szülöttek, ma vidékre utazhatnak néhány napra, távol a világ zajától. Már nagyon hiányzott nekik egy kis magány. Úgy érezhették az utóbbi időben, hogy szükségük van, egy kis feltöltődésre, mert túlhajszolták magukat.

Ma az Oroszlánok egyik terve dugába dőlhet, de ne engedjenek a kísértésnek, hogy tisztességtelen eszközökhöz folyamodjanak, bárki bármilyen dologgal kecsegteti is. Meglátják, holnapra teljesen másként látják majd a dolgokat.

A Szűzeknek ma a kommunikációban várható nehézség. Az irigyek is megkeseríthetik az életüket, de ne törődjenek velük, mert úgy sem tudnak ártani. Anyagi kérdésekben jobb, ha nem a pillanatnyi hangulatuknak engedelmeskednek.

A Mérlegeknek ma abból adódhatnak problémáik, hogy hogyan tudják összeegyeztetni a hivatásukat és az otthonuk közötti teendőket. Ha nem hagyja őket nyugodni ez a probléma, kérjenek segítséget szüleiktől, rokonaiktól.

A Skorpió szülöttek, ma érzékenyebben reagálhatnak minden olyan anyagra, ami a szervezetükbe bekerül. Éppen ezért az alkohol, most különösen ártalmas lehet, gyógyszerhez ne nyúljanak, csak azt szedjék be, amit orvos írt fel.

A Nyilasok önmegvalósító törekvései, kreatív ötletei nem ismernek lehetetlent. Nem is nagyon örülnének neki, ha valaki megzavarná őket az alkotásban. Leginkább egyedül maradnának, ezt másnak is tiszteletben kell tartania.

A Bakoknak vállalkozásukkal kapcsolatban rengeteg elintézni valójuk van. De csak úgy tudnak a versenyben helytállni, ha keresik az új megoldásokat. Meg is lesz a fáradozásuk eredménye, még extra bevételre is számíthatnak

A Vízöntők ma figyeljenek arra, hogy társukat nehogy megsértsék túlzott magabiztosságukkal. Ha problémájuk van velük ne mások előtt, hanem négyszemközt intézzék el. Nem biztos, hogy minden úgy van, ahogy Ők gondolják.

A Halak ma nem nagyon tudják követni barátaik észjárását, s ebből félreértések származhatnak. Ha lehet, ne is próbálkozzanak ezzel. Inkább művészi ambícióikat éljék ki valamilyen formában, azzal sokkal jobban járnak.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.