CsodaCsiga Főlap
2016. június 29.   szerda   Péter, Pál, Ivetta, Keve, Orbó, Szalóme, Szulamit   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok önmegvalósító törekvései, kreatív ötletei nem ismernek lehetetlent. Nem is nagyon örülnének neki, ha valaki megzavarná őket az alkotásban. Leginkább egyedül maradnának, ezt másnak is tiszteletben kell tartania.

A Bikák legyenek mértéktartóak a pénzköltésben. Csak annyit adjanak ki a kezükből, amiről úgy érzik, a hónap hátralevő részében nem fog hiányozni. Szerencsejátékokban is ajánlatos, hogy ne vállaljanak felesleges kockázatot.

Az Ikrek ne engedjék, hogy sötét gondolatok helyet kapjanak az életükben, mert akkor nem tudják szabadjára engedni fantáziájukat. Környezetük, pedig nagyon várja a kreatív gondolataikat, amik megvalósulásra várnak.

A Rákok gyereke egy táborba készül, így még az elutazása előtt rengeteg a tennivaló. Mosás, vasalás, stb. Nem beszélve a hosszú listáról, amit be kell szerezni a sátorozáshoz. Kicsit aggódnak is azért, hogy minden rendben menjen.

Az Oroszlánok reumás problémákkal küszködnek, nehezen megy nekik a mozgás. Ne is erőltessék, inkább másik kedvenc hobbijukkal foglalkozzanak, lustálkodjanak, aludjanak minél többet, ha már síelni, nem tudnak elmenni.

Ha a Szűzeknek a munkájuk kapcsán a nyilvánosság elé kell állniuk, nagyon jól szerepelhetnek. A kollégák körében nagy népszerűségre tehetnek szert. Különleges képességüket ma kipróbálhatják, amiben örömüket lelhetik.

A Mérlegeknek ma minden zökkenő mentesen zajlik a munkahelyükön, még váratlan előnyökre is számíthatnak, de vigyázzanak, hogy semmit ne vigyenek túlzásba. Óvakodjanak a túl édes ételek fogyasztásától!

A Skorpiók egzisztenciális problémák miatt kénytelenek otthon maradni a szűk családi körben. Nem kell ezt olyan tragikusan felfogni, hiszen ez a nap is olyan, mint a többi. Azért így is jól érezhetik magukat.

A Nyilasok családját nagy szerencse éri. Ettől élénkebb a hangulat, és szorosabbra fűzi a meglazult rokoni szálakat. Arra figyeljenek, hogy ez ne átmeneti lelkesedés legyen, hanem valós érzéseken alapuló szilárd kapcsolat.

A Bakok síelni készülnek egy nagyobb társasággal a hegyekbe. Mielőtt elindulnak, ellenőrizzék a felszerelést, nehogy valami hiányozzon. Legfőbbként a hóláncot ne hagyják otthon, mert akkor megüti őket a guta.

A Vízöntő szülöttek bármennyire is érzékenyek, ma valahogy nem tudnak logikusan gondolkodni a saját személyes ügyükben. Ne hozzanak ma döntéseket, mert érzelmeik túlságosan nagy befolyással lehetnek rájuk.

A Halak elmélyülhetnek a halállal kapcsolatos misztikumban. Ha ilyen témájú könyveket olvasnak, teljesen a hatásuk alá kerülhetnek. Talán egy regressziós hipnózisra szánták el magukat, de csak képzett szakemberhez forduljanak.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.