CsodaCsiga Főlap
2017. március 24.   péntek   Gábor, Karina, Adelmár, Alpár, Gábriel, Jella, Kapolcs   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok átmenetileg labilisabb érzelmi állapotba kerülhetnek. Nehezen tudnak a lelkükben végbe menő folyamatokkal mit kezdeni. Ha tehetik, a mai napot használják belső megismerésükre, meditáljanak, lazítsanak.

A Bika szülöttek, minden erejüket és tudásukat latba vetik, hogy segítsenek egy hozzájuk forduló, tanácsot kérő személynek. A dilemma az, hogy merjenek – e kezdeményezni, egy régi barátságból kialakuló szerelem felé.

Az Ikreknek alkalmazottaival lehetnek, kisebb problémáik a pénz miatt. Az elégedetlenkedésnek mindkét oldalról lehet alapja, ezért feltétlenül beszéljék meg őszintén a dolgokat. Születhet kompromisszumos megoldás.

A Rákoknak ma nem sok kedvük van dolgozni. Romantikus, szerelmeskedő hangulatban vannak, s legszívesebben egész nap ágyban maradnának, de a kötelességeiket ne hanyagolják el, vegyenek erőt magukon!

Az Oroszlánok egész nap tesznek – vesznek., gyermekeik utazását készítik elő, mosnak, vasalnak és még arra sem restek, hogy süteményt süssenek az útra. A csomagolás közben előkerülnek a régi fotók, amik szép emléket idéznek fel.

A Szűzek ma minden nehézség nélkül el tudják intézni hivatalos ügyeiket. Ha kedvük támadna új, modern dolgokkal, irányzatokkal foglalkozni, most ennek is meg van a reális esélye. Az akadályokat ma észre sem veszik.

A Mérleg szülötteknek ma nem kell dolgozniuk, mert egy fejtágításra kell menniük, a hivatásukkal kapcsolatban. Örülnek is ennek, mert új emberekkel hozza őket össze a sors, és talán új barátságok is szövődhetnek.

A Skorpiók számára eljött a cselekvés ideje. Most kellene a legjobban a megérzéseikre hallgatni a munkájukkal kapcsolatban, és belátásuk szerint tenni. Ne siessenek el a lehetőségek mellett, mert később nem lesz mód korrigálni.

A Nyilasok ma nagyon érzékenyek, és ezért a "legjobb védekezés a támadás" címszóval inkább ők bántanak meg másokat, mielőtt valaki nekik okozna fájdalmat. De biztos, hogy attól védekeznek, aki valóban bántaná is őket?

A Bakok ma nagyobb összeget költhetnek a párjukra, ami nem tesz túl jót a pénztárcájuknak, de aggodalomra nincsen ok, hiszen jól állnak anyagilag mostanában, és az a legfontosabb, hogy mozgásban legyen a pénz.

A Vízöntők ma megpróbálnak királyként viselkedni mindenhol. Most anyagilag úgy állnak, hogy ezt meg is tehetik, nem biztos, hogy ez az igazi énjük. Ne akarjanak mások lenni, mert akik szeretik, azok olyannak fogadják el amilyenek

A Halak a mai napot még arra, használják, hogy mielőtt szabadságra mennek, mindent elrendezzenek maguk körül. Rengeteg a tennivalójuk, szaladgálnak, egyik boltból a másikba, mert be kell szerezni még pár dolgot, az indulás előtt.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.