CsodaCsiga Főlap
2015. április 28.   kedd   Valéria, Aszter, Demény, Dorisz, Patony, Vitália, Vitéz, Vitold  Valéria;Aszter, Demény, Dorisz, Patony, Vitália, Vitéz, Vitold, Vitolda
  
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kos szülöttekben igen nagy bizonyítási kényszer lakozik. Mindenáron meg akarják mutatni környezetüknek, ellenlábasaiknak, hogy mire is képesek, ha nagyon akarnak valamit. Nem nagyon célszerű ujjat húzni velük.

A Bikák tűzzenek maguk elé új célokat, Ez egy új időszak kezdete lehet a számukra, de csak akkor lesz igazán eredményes, ha megfelelően előkészített terv szerint dolgoznak, még akkor is, ha ehhez nincs mindig türelmük.

Az Ikrek ma legyenek körültekintőek a közlekedésben, de ne csak a közutakon, hanem akár az otthonukban is. Elsősorban a türelmetlenségük, hirtelenségük sodorhatja őket bajba. A kommunikációban is lehetnek fennakadások.

A Rákok ma nagyon érzékenyek, és könnyen meghatódnak mindenen. Nem is csoda, ha egy érzelmesebb beszélgetés során kicsit elpityerednek. Engedjenek szabad utat a könnyeiknek, hogy megkönnyebbüljenek.

Az Oroszlánoknak, édesanyjukkal lehetnek gondjaik, aki nem akarja tudomásul venni, hogy gyermekük már felnőtt. Szabadságvágyuk igen erősnek bizonyul, ne engedjék érzelmileg zsarolni magukat, itt az ideje, hogy saját lábukra álljanak.

A Szűzek talán ma igazán elgondolkodnak az élet értelmén. Ha munkájuk kapcsán olyan emberekkel találkoznak, akik valamiben nagyon elmélyedtek, most példaként szolgálnak, hogy ők is találjanak maguknak ilyen elfoglaltságot.

A Mérlegek párkapcsolata nagyon kedvezően alakulhat a mai napon. Még az is elképzelhető, hogy szerelmük annyi év után is lángra lobbanhat. Csak némi fortély szükséges ahhoz, hogy újra elcsábítsák hitvesüket.

A Skorpiók ma szinte egésznap úton vannak. A figyelmük is, időnként elkalandozhat, reflexük sem működik úgy ahogy kellene, talán a front miatt van. Kerüljék a mobil telefon használatot, mert az is elvonhatja a figyelmüket.

A Nyilasok ma sokat nyüzsögnek, jönnek – mennek, kommunikálnak. Ha volán mögé ülnek, jó lenne, ha nem megszokásból vezetnének, hanem jobban odafigyeljenek a forgalmi rend változásokra, nehogy balesetet szenvedjenek.

A Bakok állandóan azon aggódnak, hogy nem lesz elég a pénzük, ezért állandóan spórolnak. Így még azt sem engedhetik meg maguknak, ami tulajdonképpen jár nekik. Engedjék el magukat, és ne legyenek annyira merevek!

A Vízöntők ma végre visszakaphatják a kölcsönadott pénzt. De mielőtt örömükben mindenféle dologra elköltenék, tegyenek belőle félre, szűkösebb napokra. Sajnos előfordulhat, hogy a lakásra kell majd fordítani ezt az összeget.

A Halak ma összetalálkozhatnak egy régi ismerősükkel, aki akkor sem volt közömbös a számukra. Sokat beszélgetnek a régmúlt időkről, azonban óvakodjanak attól, hogy messzemenő következtetéseket vonjanak le a jövőt illetően.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.