CsodaCsiga Főlap
2016. július 31.   vasárnap   Oszkár, Bató, Fábiusz, Germán   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma leginkább a biztos, stabil pontokat keresik az életükben. Nehezen birkóznak meg a váratlan stresszt okozó helyzetekkel. Kerüljék a veszélyeket, mert pillanatok alatt csöppenhetnek bele ilyen szituációkba.

A Bikáknak ma a pénzügyeikre nem lehet semmi panaszuk. Sokat is tettek azért, hogy idáig eljussanak. De nem ildomos dicsekedni azzal, hogy mennyit keresnek. Inkább önzetlenül segítsenek olyannak aki rászorul.

Ha az Ikrek ma azt tervezik, hogy főnökükkel megbeszélik a problémáikat, figyeljenek arra, hogy ne beszéljenek magas lóról velük, mert annak nem lenne jó vége. Viszont ha megértőek, még plusz munkát is kaphatnak.

A Rákok megorrolhatnak házastársukra, amiért nem mondott el nekik valamit és ez kellemetlen helyzetbe sodorta őket. Ha kiduzzogták magukat, akkor hallgassák meg kedvesük véleményét is a dologról.

Hiába minden magabiztosság, pozitív hozzáállás az Oroszlánok részéről, ha környezetük nem engedi őket kibontakozni, pedig most igazán energikusak. Ne szegje kedvüket az ha mások nem állnak a realitások talaján.

A Szűzeknek ma kommunikációs, közlekedési nehézség miatt megnehezülhet a külvilággal való érintkezés. Ne legyenek türelmetlenek, csak akkor induljanak el otthonról, ha nagyon szükséges, vagy induljanak el előbb!

A Mérlegekben egyre jobban fokozódik a szenvedély, de majd csak a hétvégén tudnak ennek eleget tenni. Addig is foglalkozzanak a környezetükkel, bár ez nem akkora öröm, de az élvezeteknek majd később jön el az ideje.

A Skorpiók ma összhangban vannak a párjukkal. Használják ki az alkalmat és kedveskedjenek a párjuknak kicsit. Mostanában úgy is sokat foglalkozzanak a titkokkal, lessék ki, hogy mire vágyik és teljesítsék neki!

A Nyilasok ma sokat mozognak az országban, szinte állandóan úton vannak. Az emberi kapcsolataikban feszültség keletkezhet abból, hogy nem mindig tudják előre megmondani, hogy hol és mikor lesznek elérhetőek.

A Bakok ma nem szívesen adnának ki pénzt a kezükből, de mégis muszáj valami ajándékot venniük házastársuknak. Ne legyenek ennyire fukarok, mert ezt nem érdemlik meg. Inkább legyenek nagyvonalúbbak.

A Vízöntők nagyon feszültek. Ha nem találják meg a módját, hogy kiadják magukból a haragot, és feszültséget a végén még valami bajuk esik. Próbáljanak meg nyugodtak maradni, és sporttal levezetni a sok energiát.

A Halaknak alkalmazottaival lehetnek, kisebb problémáik a pénz miatt. Az elégedetlenkedésnek mindkét oldalról lehet alapja, ezért feltétlenül beszéljék meg őszintén a dolgokat. Születhet kompromisszumos megoldás.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.