CsodaCsiga Főlap
2014. szeptember 1.   hétfő   Egyed, Egon, Gedő, Veréna, Verita, Zádor   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok a munkájukat és a tanulmányaikat általában jól össze tudják egyeztetni, de a mai napon, ez valahogy nem megy. A munkahelyükön egy részletes beszámolót kell írniuk, ami lehetetlenné teszi, hogy eljussanak az iskolába.

A Bikák úgy érzik, szétveti őket az energia, s valamilyen sportban szeretnék ezt levezetni. Ráadásul szexuálisan is túlfűtöttek, de ha újdonsült szerelmük még nem készült föl az aktusra, ne erőltessék a dolgot.

Az Ikrek ma azt vehetik észre, érzelmileg túlságosan függővé váltak kedvesüktől. Próbálják meg saját akaratukat érvényesíteni, meglátják, nem lesznek annyira kiszolgáltatva senki hangulatának, szeszélyének.

A Rákok beszédét és gondolkodását erősen befolyásolják hangulatváltozási. Egyik pillanatban ezt gondolják, a m másik pillanatban azt mondják. Ha lehet, vonuljanak el a világ szeme elől, művészkedjenek, vagy meditáljanak.

Az Oroszlánok ma kissé szeszélyesek és kiszámíthatatlanok lehetnek, főleg a társkapcsolatokban. A legjobb az, ha társuk fel sem veszi ezt a magatartást, ha kialudták magukat, holnapra másként állnak majd a dolgokhoz.

A Szűzeknek ma, anyagi természetű, váratlan problémáik miatt lehet konfliktusuk, házastársuk rokonságával Ha az elszámolásban vélnek eltérést, ne rohanják le őket, hanem előbb gondolják át, hátha ők számoltak el valamit.

Bármennyire nehezükre esik, a Mérlegeknek eljött az ideje, hogy hivatásukkal kapcsolatos terveiket megvalósítsák. Ha a régi már nem okoz örömet, új célok megtétele szükségessé vált, még akkor is, ha nincs kitaposva az ösvény.

A Skorpióknak munkával, pénzzel kapcsolatos vágyai teljesülhetnek, de ez nem fog magától az ölükbe hullani, ezért rengeteget kell kommunikálniuk és kontaktusba kerülni az olyan emberekkel, akik ebben segítségükre lehetnek.

A Nyilasok otthonában nagy most a jövés-menés, nem csoda hát, ha bárhol szívesebben lennének, mint otthon. Azonban ma még kénytelenek az otthoni kötelességeiknek eleget tenni. Szorítsák össze a fogukat, már nincs sok hátra.

A Bakok egész éjjel forgolódtak, és csak nagy nehezen tudtak elaludni. Mivel reggel többet lustiztak a szokottnál, elkéstek a munkából, és egész nap majd leragad a szemük. Igyanak egy bögre kávét, vagy mozogjanak.

Ha a Vízöntő szülöttek idáig gyengélkedtek, most eljött a gyógyulás ideje. Lehet, hogy nem hagyományos orvoslással, lábalnak ki a betegségből, az a lényeg, hogy nagyon hamar tud szervezetük regenerálódni.

A Halak állandóan félreértenek valamit a napi kommunikációban, amiből konfliktusok származhatnak, főleg a szülőkkel. Csak rajtuk áll, hogy milyen mélyen mennek bele a vitába, sok múlik a hozzá álláson.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.