CsodaCsiga Főlap
2014. november 21.   péntek   Olivér, Kolumbán, Rúfusz   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok igazán elemükben vannak ma. Teljesen feltöltődtek az elmúlt napok alatt. Nagyon jó a kedvük, egyszerűen tündökölnek, és ezt persze a környezetük is észre veszi, így aztán mindenhonnan apró bókokat kapnak.

Ma egy pillanatra úgy tűnik a Bikák ereje sem végtelen. Olyan döntés helyzet elé kerülnek, ami egy pillanatra teljesen lebénítja őket. Hallgassanak a józan eszükre, és akkor szerencsésen megoldódnak a dolgok.

Az Ikrek ma azon gondolkodnak, hogy tanulni kéne ősztől, valamit, csak az a kérdés, marad – e idejük a munka mellett. Egy olyan személyiség átalakuláson mennek keresztül, ami indokolttá teszi hatalmas tudásszomjukat.

A Rákok ne mulasszák el a szokásos évi orvosi vizsgálatokat. Ugyanis hajlamosak arra, hogy elbagatellizálják az egészségi állapotukat. Ha bármilyen aggodalomra okot adó problémájuk van, forduljanak szakorvoshoz!

Az Oroszlánoknak nagyon fontos, hogy szerelmükkel töltsék a ami napot, még egy utazásról is hajlandóak lemondani értük. A nap további része kellemes, vidám hangulatban telhet el, egy halloween –parti keretében.

A Szűzeknek ma rá kell döbbenniük, hogy egyes dolgok az életükben, ebben a formában nem mehetnek tovább. Lehet, hogy drámainak fogják érezni a lelkükben végbemenő folyamatokat, mégis megkönnyebbülhetnek.

A Mérlegek gyökeres változásra számíthatnak a hivatásukat tekintve. Elképzelhető, hogy kompromisszumok kötésére kényszerülhetnek, de ne csüggedjenek, a változások az ő érdekeiket szolgálják, még ha ezt most nem is veszik észre.

A Skorpió szülöttek, ma emberi kapcsolataikban szeszélyesen viselkedhetnek, Még a legjobb barátaikat is képesek megbántani, semmiségekért. Ha jobban belegondolnak, be fogják látni, hogy apróságok miatt nem érdemes összeveszni.

A Nyilasoknak a szerelmi kapcsolatok különös figyelmet érdemelnek a mai napon. Némi megpróbáltatások után, a régi sérelmeknek már semmi jelentősége nincsen, ezért nagy a valószínűsége, hogy harmonikusan alakulnak a dolgok.

A Bakoknak elég zűrösen alakul a mai napjuk. Egy percre sincs megállás, folyton jönnek-mennek, ez persze nagyon fárasztó, de kitartásuk eredményesen zárul, és a nap végére mindent sikerül a legjobban befejezniük.

A Vízöntők ma egy nehéz üzleti tárgyalásra készülnek, aminek nagy tétje van. Ha jól sikerül, pénzügyi gondjaik egy csapásra megoldódhatnak, ha nem valószínűleg még egyszer át kell gondolni a lehetőségeket.

A Halak szülöttek ma az olyan kollégáikat hívhatják meg otthonukba, akikkel szoros, már- már baráti kapcsolatban vannak. Beszélgetnek, kártyáznak, vagy az olympiát nézik. Óvakodjanak attól, hogy titkos dolgokat kifecsegjenek.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.