CsodaCsiga Főlap
2016. május 24.   kedd   Eszter, Eliza, Godvin, Marióra, Miléna, Vanessza, Véta   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma igen nagy népszerűségnek örvendhetnek, a szűk baráti körben, különösen. Nem is tudják, mivel vívták ki ezt az elismerést. Talán, azzal, ahogyan elmesélik a különös, ködös történeteiket, minden esetre mulatságos.

A Bikák bármit tesznek, falakba ütköznek, és düh fogja el őket. Nyugodtan vonuljanak félre átgondolni a dolgokat, de ne egészen, maradjanak nyitottak más megoldásokra, akkor is, ha eredetileg nem ez volt az elképzelésük.

Az Ikrek ma hajlamosabbak arra, hogyha a munkájukkal kapcsolatosan utazniuk kell, hogy eltévedjenek. Ezért nem árt már az elején tisztázni, hová kell menniük, ne röstelljenek útba igazítást kérni, ha valamit nem találnak.

A Rákok ma kellemes napnak néznek elébe, mert minden az elképzelésük szerint történik. Hivatalos ügyeket is a lehető leggyorsabban intézhetnek el. A baráti társaságból valaki gyengédebb érzelmeket táplál irántuk.

Az Oroszlánok céljainak megvalósítását a barátaik nagymértékben gátolhatják, sőt ahelyett hogy segítenék a hitvesükkel való békülést, még egy lapáttal rátehetnek, ami végképp kihozhatja őket a sodrukból.

A Szűz szülöttek ma lehetőséget kaphatnak az élettől arra, hogy régi rossz szokásoktól, berögződésektől végre megszabaduljanak, mint például a dohányzás. Új célok megvalósítására is most lehetőségük nyílhat.

A Mérlegek ma érzékenyek, épp ezért könnyen lehet, hogy elsírják magukat, különösen, ha a párjukkal vitába keverednek. Még szerencse, hogy a barátaikra mindig számíthatnak, akiknek a vállán most is kisírhatják a bánatukat.

A Skorpiók ma nagyon szépek, felkeltik az ellenkező nem érdeklődését. A szerelmi életükben lévő változások azonban rossz hatással lehetnek a munkájukra. Próbálják jobban elhatárolni az élet különböző területeit.

A Nyilasoknak vállalkozásukkal kapcsolatban rengeteg elintézni valójuk van. De csak úgy tudnak a versenyben helytállni, ha keresik az új megoldásokat. Meg is lesz a fáradozásuk eredménye, még extra bevételre is számíthatnak

A Bakok nagyon maguk alatt vannak kedvesük viselkedése miatt, pedig ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy minden jól menjen. Ha tehetik, vegyenek ki néhány nap szabadságot és ruccanjanak fel, a hegyekbe.

A Vízöntők hallgassanak a szívükre. Érzéseiket állítsák a cselekvés szolgálatába. Egy csoport élére kerülhetnek, ha nem a hatalmukat akarják fitogtatni. Kétszer is gondolják meg, hogy mit mondanak, mert a szavaikkal szúrni tudnak.

A Halak ma találkozhatnak régi szerelmükkel, aki külföldön él, így meglehetősen ritkán futhatnak össze, ezért is olyan nagy az öröm. Annyi mesélni valójuk van, hogy állandóan egymás szavába vágnak.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.