CsodaCsiga Főlap
2016. szeptember 28.   szerda   Vencel, Pelbárt, Szelim, Tárkány   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma nyereségre számíthatnak, legyen az anyagi, vagy magánéletbeli. Ha mégsem érzik ezt, annak az az oka, hogy nem látják a kiutat. Ne engedjenek a csábításnak, csak tisztességes eszközökkel lehet eredményt elérni.

A Bikák délelőtt a számítógép előtt ülnek és játszanak. Az ebéd utáni szunyókálás elengethetetlen számukra, és ha valami nem a szájuk íze szerint történik, akkor bömbőlnek. Könnyű őket kiengesztelni, egy nagy pohár fagyival.

Az Ikreknek ma váratlan változás állhat be a munkájukban, vagy a szakmai előmenetelükben. Valószínűleg nagyobb felelősséggel járó munkát kapnak. Ne álljanak ellen a változásoknak, mert ez hosszú távú érdekeiket szolgálja!

A Rákok tele vannak energiával és tenni akarással. Mindenhol szorgoskodnak, de ez nem mindenkinek tetszik, és e miatt könnyen lehet, hogy a munkatársaival összekapnak, mert ők úgy érezhetik, hogy előlük veszik el a munkát.

Az Oroszlánok a boltokat járják, meglepetést szeretnének vásárolni kedvesüknek, de valahogy nem jön össze a dolog, pedig tele vannak jobbnál jobb ötletekkel. Legyenek kitartóak, mert rátalálnak a tökéletes ajándékra

A Szűzek addig ne fogjanak bele újabb érzelmi kapcsolatba, amíg a régi kedvesükkel nem tisztázzák az ügyeiket. Nem lenne tisztességes velük szemben, nem beszélve arról, hogy ők sem tudnának nyitottak lenni.

A Mérlegek, céljaik elérése érdekében áldozatokra is hajlandóak. Hiába görcsölnek, nem fognak gyorsabban feljebb jutni a ranglétrán, ha sürgetik. Hagyják, hogy minden menjen a maga útján, mindennek eljön majd a maga ideje.

A Skorpiók lehetőleg legyenek óvatosak a közlekedésben. Beláthatatlan útszakaszon ne kezdjenek előzésbe. Szerződést lehetőség szerint csak a délutáni órákban írjanak alá, de még ekkor is legyenek különösen éberek.

A Nyilasoknak ma könnyen előfordulhat az, hogy családjuk uralkodhat rajtuk, és nem nagyon tudják az akaratukat érvényesíteni. Ne engedjék azt sem, hogy kihasználják kedvességüket. Ha kell, tudjanak nemet is mondani!

A Bak szülöttek ma nem szeretnének értelmetlen dolgokkal foglalkozni. Bárkivel beszélnek is, értékelni fogja őszinteségüket. Este, ha valaki támogatásukat kéri egy ügyben, ne habozzanak segíteni neki.

A Vízöntőknek ma oda kell figyelni. Az szemmel látható, hogy a szerelem teljesen a hatalmába kerítette Őket, de a józan eszüket ettől nem veszítik el, és jól látják, mit kell tenniük ahhoz, hogy a céljaikat elérjék minél előbb.

A Halak számára eljött a cselekvés ideje. Most kellene a legjobban a megérzéseikre hallgatni a munkájukkal kapcsolatban, és belátásuk szerint tenni. Ne siessenek el a lehetőségek mellett, mert később nem lesz mód korrigálni.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.