CsodaCsiga Főlap
2015. augusztus 4.   kedd   Domonkos, Dominika, Nedda, Törtel   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma barátaikkal töltenek egy nagyon kellemes napot. A sok műmosoly és bájcsevely után, most végre valóban jól érezik magukat. Ettől nagyon jó kedvük lesz, ám ezt besavanyodott környezetük megirigyelheti

A Bikák ma rendkívül szeszélyesen viselkednek, ember legyen a talpán, aki követni tudja hangulatváltozásaikat. Amikor a veszekedősebb periódusukhoz érkeznek, legjobb az lenne, ha mindenki kitérne előlük.

Az Ikrek önmegvalósító törekvései, kreatív ötletei nem ismernek lehetetlent. Nem is nagyon örülnének neki, ha valaki megzavarná őket az alkotásban. Leginkább egyedül maradnának, ezt másnak is tiszteletben kell tartania.

A Rákok ma nagyon idegesek a holnapi beszámolójuk miatt. A felgyülemlett feszültséget azonban sehogy nem képesek levezetni. A legjobb az lenne, ha elmennének sportolni, az jó a testnek és a léleknek egyaránt.

Az Oroszlánok az exük miatt idegeskednek, ugyanis az illető bekever a baráti kapcsolataikba, és megpróbál velük lépten-nyomon kiszűrni. Legyenek erősek, és türelmesek, mert az idő az ő malmukra hajtja a vizet.

A Szűzek, ma kiruccanhatnak egy rövid külföldi bevásárló körútra. Nagyon kellemes hangulatban telik el a nap nagy része, de azért a közlekedésben nem árt az óvatosság, mert hajlamosabbak lehetnek a hirtelen reakciókra.

A Mérlegek ma legyenek nagyon óvatosak akár autóval, akár gyalog közlekednek, mert váratlan események hirtelen cselekedetekre kényszeríthetik őket. Ha megfontoltabbak, nyugodtabbak, akkor nem eshet bántódásuk.

A Skorpiók lehetőleg ma intézzék el a lakással kapcsolatos ügyeiket, mert ezen a héten eléggé kedvezőtlen napok várhatóak, minden tekintetben. Ma váratlan protekcióra is számíthatnak, ami nagy segítséget jelenthet.

A Nyilasok ma vidékre készülődnek a rokonlátogatásra. Nem tudnak időben elindulni, házastársuk munkája miatt, így nagy dugóba kerülhetnek. Feleslegesen ne idegeskedjenek ezen, mert segíteni úgy sem tudnak rajta.

A Bakoknak mostanában elég sok lehetőségük van az utazgatásra. Azért óvatosan ismerkedjenek az úti-társakkal, mert ha túl közvetlenek a többi emberrel könnyen kihasználhatják őket, amiből jelentősebb káruk is származhat

A Vízöntők ma bármilyen fontos ügyet intéznek, még a délelőtt folyamán próbálják meg nyélbe ütni, mert akkor szerencsésen alakulnak a dolgaik. Ráérnek a nap hátralevő részében a csipp-csupp ügyekkel foglalkozni

A Halak ma lehetőleg kérjék ki idősebb emberek tanácsát szakmai, pénzügyi kérdésekben, mert bármennyire is meglepő, jó tanácsokkal láthatják el őket. Társas kapcsolatokban váratlan érzelmi kitörésre is számíthatnak.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.