CsodaCsiga Főlap
2014. augusztus 31.   vasárnap   Erika, Bella, Aldán, Arisztid, Hanga, Paulina   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok vállalkozásuk átalakításán fáradoznak. Úgy érzik, sokkal jobban illik hozzájuk az új profil, ráadásul jobban is kereshetnek vele. Az elején még egy kicsit megterhelő lesz a sok munka, de megéri a fáradozást.

Ha a Bikáknak tanulási nehézségeik vannak, kérjenek valakitől ebben segítséget. Ha e mellet még dolgoznak is, ma nagyon nehezen lesz összeegyeztethető a két dolog. Ráadásul az idővel is állandóan versenyt futnak.

Az Ikrek érzelmeiket megpróbálják az ész szolgálatába állítani, pedig az teljesen kizárt, hogy ilyen módon harmonikusan tudjanak együttműködni. Ma nem is képesek fontos kérdésekben felelősséggel döntéseket hozni.

A Rák szülöttek, ma munkájuk fölött egy kicsit elábrándozhatnak, ami nem volt eddig szokásuk. Ha valamelyik kollégájuk a segítségüket kéri, önzetlenül tegyék meg, mert ők is lehetnek még ilyen helyzetben.

Az Oroszlánoknak a mai nap, kedvezően alakulhat. A családi terhek enyhülni látszanak, ami lelkivilágukat, eddig meglehetősen terhelte. Most itt az alkalom, hogy megmutassák mire is képesek valójában az önmegvalósítás terén.

A Szűzek minden figyelmüket a hivatásuknak szentelik. A mai napon, tőlük szokatlan módon kissé felületesen dolgozhatnak, aminek az lehet a vége, hogy újra kell kezdeni az egészet, és emiatt, túlórázni kényszerülnek.

A Mérlegek ma képesek olyan dolgokra is, amiket idáig lustaságból nem tettek meg. Ma szinte égnek a tettvágytól, bármire képesnek érzik magukat. Tanulmányaikban is gyorsan jutnak előre, ambíciójuknak köszönhetően.

A Skorpiók szinte aludni sem bírtak, annyi minden járt a fejükben a mai nappal kapcsolatban. Rengeteg dolguk van még, azt sem tudják hirtelen, hogy hova kapjanak, de nyugi minden a lehető legjobban alakul majd.

A Nyilas szülötteknek a gépkocsijukkal gyűlhet meg a bajuk, mert állandóan lefullad, s csak nehezen, vagy sehogy sem tudnak a céljukig eljutni. Mielőtt kihívnák a sárga angyalt, ellenőrizzék, van – e benzin a tankban.

A Bakok ma sokat mozognak az országban, szinte állandóan úton vannak. Az emberi kapcsolataikban feszültség keletkezhet abból, hogy nem mindig tudják előre megmondani, hogy hol és mikor lesznek elérhetőek.

A Vízöntő szülöttek, minden erejüket és tudásukat latba vetik, hogy segítsenek egy hozzájuk forduló, tanácsot kérő személynek. A dilemma az, hogy merjenek – e kezdeményezni, egy régi barátságból kialakuló szerelem felé.

Ma a Halak egyik terve dugába dőlhet, de ne engedjenek a kísértésnek, hogy tisztességtelen eszközökhöz folyamodjanak, bárki bármilyen dologgal kecsegteti is. Meglátják, holnapra teljesen másként látják majd a dolgokat.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.