CsodaCsiga Főlap
2021. december 5.   vasárnap   Vilma, Anasztáz, Bács, Csanád, Csobád, Herkules, Sebő, Vilma   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak egy külföldi utazást váratlanul le kell mondaniuk egy sürgős munka miatt. A főnökük kárpótlásként egy belföldi utazással honorálja őket, mert annyira segítőkésznek mutatkoztak, és nem hagyták cserben.

A Bikáknak ma az elengedéssel lehetnek problémáik. Ha túl makacsak egy ügyben, és már házastársukkal és gyermekükkel sem tudnak zöld ágra vergődni, - irreális elképzeléseik miatt,- akkor nézzenek jobban magukba.

Az Ikreknek elég zűrösen alakul a mai napjuk. Egy percre sincs megállás, folyton jönnek-mennek, ez persze nagyon fárasztó, de kitartásuk eredményesen zárul, és a nap végére mindent sikerül a legjobban befejezniük.

A Rákok ma hajlamosabbak arra, hogyha a munkájukkal kapcsolatosan utazniuk kell, hogy eltévedjenek. Ezért nem árt már az elején tisztázni, hová kell menniük, ne röstelljenek útba igazítást kérni, ha valamit nem találnak.

Az Oroszlánok kedvesüket túl idealizálták, és csalódtak bennük. Ha nem emelték volna őket piedesztálra, és olyannak fogadták volna el őket amilyenek, akkor ez most nem fordulhatott volna elő. Itt az ideje, hogy másképpen gondolkozzanak.

A Szűzeknek ma sokat kell utazniuk a munkájukkal összefüggésben. Hirtelen világossá válhat, hogy mivel is szeretnének foglalkozni az elkövetkező időszakban. Szóba jöhet az asztrológia, reklám, divat vagy informatika.

A Mérlegek körül ma nagy az öröm és a vidámság. Ám annak ellenére, hogy nincs rossz kedvük, valahogy most mégsem képesek a többiekkel együtt nevetni. Inkább félrevonulnak a világ elől, és rendezik a gondolataikat

A Skorpiók ma gondolkozzanak el a vállalkozásuk bővítésén, mert most anyagilag is jól állnak, és a munkabírásuk is nagyobb, mint máskor. Erről kérjék ki barátaik véleményét, mert jó tanácsokkal szolgálhatnak

A Nyilasokat egy találkozás teljesen elvarázsolja, egyszerűen nem is hiszik, hogy van még ilyen csodálatos érzés a földön. Vigyázat! Ha holnap felébrednek, lehet, hogy teljesen más megvilágításban látják a dolgokat.

A Bakoknak a mai napon megélénkülhetnek külföldi kapcsolataik. Az is lehet, hogy Ők utaznak. Nagyon jól érzik magukat, csak a kommunikációval lehet problémájuk. Elhatározzák, hogy beiratkoznak egy nyelviskolába.

A Vízöntők baráti kapcsolatai végre körvonalazódni látszanak, azért ne igyanak előre a medve bőrére! Ma különösen legyenek elővigyázatosak a közlekedésben, előzésnél, feleslegesen ne kockáztassanak!

A Halak ma egy csomó karácsonyi képeslapot vásárolnak, hogy megírják jókívánságaikat szeretteiknek. Egy hétvégi bulit is szerveznek, amire szintén meg kell írni a meghívókat, nem szeretnének senkit sem kihagyni.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.