CsodaCsiga Főlap
2017. augusztus 20.   vasárnap   István, Vajk, Éliás, Filibert   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak ma annyira jó a kedvük, hogy észre sem veszik, hogy a hátuk mögött pletykálkodnak róluk. Nem kell azonban izgulniuk, hiába akarják rosszhírbe hozni őket, ellenségeiknek ez most nem fog összejönni.

A Bikáknak hagyják, hogy a mai napon lelkük önmagát gyógyítsa. Ha rájuk törnek rossz érzések, vagy negatív gondolatok, és sírva fakadnak, engedjék ki a bánatot a szívükből, mert sokkal jobban lesznek utána

Az Ikrek próbáljanak meg uralkodni az érzéseiken, mert ma minden nagyon könnyen kihozza őket a sodrukból, és akkor nincs megállás, üvöltenek, és hajlamosabbak a szélsőséges megnyilvánulásokra is.

A Rákok az egész napos rohanás miatt estére nagyon elfáradnak, és érzékenyen reagálnak mindenre. A feszültséget mozgással próbálják levezetni, és ne veszekedéssel, mert olyan is kicsúszhat a szájukon, amit nem is akartak mondani

Az Oroszlánok konfliktusba kerülhetnek szerelmükkel, mert minden percüket elszámoltatják velük. A féltékenykedés nem old meg semmit, inkább eltávolítja egymástól őket. Forduljanak szakemberhez, ha a probléma huzamosabb ideig fennáll.

A Szűz szülöttek, ma jól figyeljenek oda, ha szerződést írnak alá, nehogy valami részlet elkerülje a figyelmüket. Ha lehetséges és megoldható aludjanak rá még egyet, ha nem, akkor vizsgálják meg az apró betűs részeket is.

A Mérlegek, ma hajlamosabbak lehetnek a virtuskodásra, mert szeretnének kitűnni a többiek közül. Értelmetlen kockázatokba akkor se menjenek bele, ha úgy érzik, hogy a szórakozás hevében egy kicsit többet megengedhetnek maguknak.

A Skorpiók hitvese külföldre utazott, ezért megpróbálnak a munkájukba temetkezni, hogy minél előbb elteljen az idő, amíg viszontláthatják újra őket. Még egy meglepetés bulit is szerveznek a megérkezésük tiszteletére.

A Nyilasok azt tervezgetik, hogy holnaptól teljes erővel a munkájukra fognak koncentrálni. Ebben most valóban eredményesek, és akár egy kisebb előléptetésre is számíthatnak a közel jövőben, a rengeteg munka gyümölcseként.

A Bakok mindent elkövetnek, hogy kedvesük egészsége helyre álljon. Kényeztetik, őket, de ha egy idő után azt veszik észre, hogy fojtogató ez a szeretet, ne sértődjenek meg, egy kis magányra mindenkinek szüksége lehet.

A Vízöntők a családi kapcsolataikban némi feszültségre számíthatnak. Nem igazán tudnak szót érteni velük, mert elbeszélnek egymás mellett. Próbáljanak meg jobban a dolgok mélyére nézni, s gyakoroljanak önkritikát.

A Halak ma jól nézzék meg, hogy mire adnak ki pénzt. Ha ajándékot vesznek, feltétlenül tegyék el a blokkot. Bizonytalan eredetű helyről még akkor se vásároljanak, ha az árus sokkal kevesebbért odaígéri, mert csalódni fognak.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.