CsodaCsiga Főlap
2017. január 16.   hétfő   Gusztáv, Ahmed, Godó, Honorátusz, Szidor   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok készüljenek fel váratlan eseményekre hivatásukban. Lehet, hogy először rosszul élik meg a dolgokat, és rákényszerülhetnek kompromisszumok kötésére, de be fogják látni, mindez az ő érdekükben történt.

A Bikáknak ma abból adódhatnak problémáik, hogy hogyan tudják összeegyeztetni a hivatásukat és az otthonuk közötti teendőket. Ha nem hagyja őket nyugodni ez a probléma, kérjenek segítséget szüleiktől, rokonaiktól.

Az Ikreknek kiváló ötleteik születhetnek a mai napon, hivatásukkal kapcsolatban. Ha eddig valami megoldhatatlannak tűnt, ma egyszerűen nem értik, mi okozott idáig problémát, olyan könnyen átlátják a dolgokat.

A Rákok ma végre visszakaphatják a kölcsönadott pénzt. De mielőtt örömükben mindenféle dologra elköltenék, tegyenek belőle félre, szűkösebb napokra. Sajnos előfordulhat, hogy a lakásra kell majd fordítani ezt az összeget.

Az Oroszlánok még ma sem tudnak betelni az ajándékaikkal, az egész napjukat azt tölti ki, hogy azokkal foglalkoznak. Szakítsanak időt az ajándékozókkal is együtt lenni, nehogy sértődés legyen a vége.

A Szűzek ma azt irányozták elő, hogy végre kirándulni mennek a hegyekbe, de kedvesük betegsége miatt az egész terv kútba esik. Nincs mit tenni, át kell szervezni a napot, de nincs ok aggodalomra, így is jól érezhetik magukat.

A Mérlegek munkával kapcsolatos peres ügyben pozitív fordulatra számíthatnak. A barátok, kollégák támogatják őket, erkölcsileg, ami még jobban arra buzdítja őket, hogy foggal – körömmel ragaszkodjanak az igazsághoz.

A Skorpiók készítsenek az ágyuk mellé tollat és papírt, mert lehet, hogy szükségük lesz rá az éjszaka. Ha álmodnak valamit, feltétlenül jegyezzék azt le, mert később nagy hasznukra lehet ez az információ.

A Nyilasok ma különösen érzékenyen reagálhatnak dolgokra. Szeszélyes a hangulatuk, egyszer teljesen fel vannak dobódva, a másik pillanatban, letargikus állapotban vannak. Sírják ki magukból a feszültséget, attól megkönnyebbülnek.

A Bakoknak eseménytelenül zajlik a mai nap. Épp, mikor már épp elkezdenének unatkozni, hirtelen minden a nyakukba zuhan, és azt se tudják, hova kapjanak hirtelen. Egy a lényeg, őrizzék meg a higgadtságukat.

A Vízöntők otthonában teljes a harmónia, de egy barátjukkal kapcsolatos titok mégsem hagyja őket nyugodtan pihenni. Ettől egyre feszültebbé válnak, ennek egy hatalmas veszekedés lehet a vége, de ettől nem nyugszanak meg.

A Halak állandóan azon aggódnak, hogy nem lesz elég a pénzük, ezért állandóan spórolnak. Így még azt sem engedhetik meg maguknak, ami tulajdonképpen jár nekik. Engedjék el magukat, és ne legyenek annyira merevek!

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.