CsodaCsiga Főlap
2014. december 22.   hétfő   Zénó, Flavián, Teofánia   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma kedvesüket nem látják teljesen reálisan. Ha most legyintenek erre, később még nagyobb félreértés adódhat belőle, itt és most világosan meg kell fogalmazniuk, hogy mik az elvárásaik szerelmükkel kapcsolatban.

A Bikák baráti köre, gyökeres változásokon, átalakuláson mehet keresztül. Sajnos nem tudnak annyit találkozni velük, mint amennyit szeretnének, részben a családi, részben a munkahelyi kötelezettségük miatt.

Az Ikrek anyagi gondjaikat ne erőből próbálják megoldani. Ha nem lennének ennyire türelmetlenek, talán meglátnák a lehetőségeket. Ne másokat okoljanak, ha valami nem sikerül, előbb saját házuk táján nézzenek körül.

A Rákok egy tengerparti nyaralásra fizetnek be, egy kicsit talán elvétették a helyes mértéket, mert többet fizettek, mint szerették volna. Legjobban az evésen lehet spórolni, máris elkezdhetik a „drasztikus” fogyókúrát!

Az Oroszlánok ne engedjék, hogy társuk manipulálja, zsarolja őket, betegségére hivatkozva. Beszéljenek egymással erről a dologról, mert az nem megoldás, ha hallgatnak, de az sem, ha a legkeményebb időszakban magára hagyják hitvesüket.

A Szűzek, ma a születésnapjukat ünneplik, baráti, családi körben. Nagyon kitesznek magukért, hogy mindenki elégedett legyen az ünnepi ebéddel. Egy kicsit túlzásba is viszik a költekezést, de ez most nem számít.

A Mérlegek a hivatásukkal összefüggésben komolyan fontolgatják, hogy változtatásokat eszközölnek, s ebbe kapcsolataikat is szeretnék bevonni. Egy stabil, biztonságos otthon képe is lassan körvonalazódhat bennük.

A Skorpiók háta mögött kavar, egy kollégájuk, amiből pénzügyi veszteségük származhat. Főnökük kárpótlásként egy külföldi üzleti utat ajánl fel nekik. Az erkölcsi győzelmen kívül, bizonyíthatják rátermettségüket is.

A Nyilasok egyik kollégája a hátuk mögött szervezkedik, ami ma napvilágra kerülhet. Nem csoda, ha nagyon a szívükre veszik ezt, hiszen ők tudják csak igazán, milyen sokat tettek azért, hogy terveiket megvalósítsák.

A Bakok szerelmi kapcsolata alakulhat át barátsággá, mert már egy ideje nem tudnak egymásnak újat mondani. Ma tartózkodjanak a túl okoskodó fellépéstől, mert ez még a szép emlékeket is elronthatja egy pillanat alatt.

A Vízöntő szülöttek, ma egyszerűen nem tudnak szót érteni barátaikkal, elbeszélnek egymás mellet. A közlekedésben sem árt, ha óvatosak, mert ők hiába vezetnek jól, ha mások ádáz ámokfutásba kezdenek a közutakon.

A Halak figyelme, ma újra a pénz körül foroghat. A sors minduntalan próba elé állíthatja őket, a kérdés most az, mennyit okultak az előzőekből. Valószínűleg a szerelmük sokat segíthet nekik, például egy jó tanáccsal.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.