CsodaCsiga Főlap
2015. május 27.   szerda   Hella, Pelbárt, Szörénke   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak munkájukkal összefüggésben egy továbbképzésen kell részt venniük. Örülnek is ennek, hiszen addig sem kell a munkahelyükön tartózkodni. Nem is hitték volna, hogy milyen jó újra beülni az iskolapadba.

A Bikák ma új reményeket táplálhatnak egy régi szerelemmel kapcsolatban. Már semmi sem kötelező, ami a múltban volt, így már egészen új perspektívából láthatják a jövőt. Szexuális életük is felvillanyozó lehet.

Az Ikrek ma bármit tesznek, semmi sem az elképzelésük szerint alakul. Ne törjenek le, ettől még nem dől össze a világ. Ha ma nem is, de holnap új lehetőségek adódnak, amit kihasználhatnak, ma inkább ne konfrontálódjanak.

A Rákok, ha nem figyelnek oda, akkor megbánthatják néhány barátjukat azzal, hogy csupa jó szándékkal megkritizálják őket. Bár ők építő jellegűnek szánják a dolgot, nagy sértődésre lehet számítani a dologgal kapcsolatban

Az Oroszlánok, jelenlegi helyzetüket nagy kihívásként élik meg. Tudatalattijuk, új megoldások után kutat. Kommunikációs képességük révén juthatnak előbbre. Nagyon fontos, hogy ne csüggedjenek, mindig pozitívan álljanak a dolgokhoz.

A Szűzeknek megdobbant a szíve, csak az a baj, hogy a kedves elég messze van tőlük, így személyes találkozásra ma nincs lehetőség. Ha terveznek még nyaralást a nyárra, akkor azt ne ma szervezzék, várjanak vele még pár napot

A Mérlegek számára a mai nap a szellemi kihívások napja. Legyen az tanulmány, játék, vagy akár milyen rejtvény. Nagyon jól érzik magukat az ilyen típusú emberek társaságában is, akiktől úgy érzik, nagyon sokat tanulhatnak.

A Skorpiók talán ma igazán elgondolkodnak az élet értelmén. Ha munkájuk kapcsán olyan emberekkel találkoznak, akik valamiben nagyon elmélyedtek, most példaként szolgálnak, hogy ők is találjanak maguknak ilyen elfoglaltságot.

A Nyilasok titkos vágya, hogy valamilyen okkult dologgal foglalkozzanak, csak később valósulhat meg, előre nem látható akadályok miatt. Kicsit el is keseredhetnek emiatt, de ettől még nem oldódnak meg a problémáik.

A Bakok baráti szívességet kérnek valakitől, aki segítene abban, hogy gyermekük olyan iskolába járjon, ami a képességüknek a legjobban megfelel. Talán ők maguk is sokat tehetnek ez ügyben, nem kell protekcióért folyamodniuk.

A Vízöntők vállalkozással kapcsolatos tervei jól alakulnak. Ha ma szerződéskötésre is sor kerül, az hosszú távra jelenthet nekik munka lehetőséget. Csak az kell, hozzá, hogy merjenek hinni saját képességeikben.

A Halak szülöttek szeretnék az anyagi biztonságukat megteremteni. Minden követ megmozgatnak, hogy ennek meg is legyen az eredménye. Azért nem kell állandóan zsíros kenyéren élni, telne most, finomabb falatokra is.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.