CsodaCsiga Főlap
2015. október 5.   hétfő   Aurél, Apollinár, Flávia, Galina, Peregrina, Placid, Szendile   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak sok a tennivalójuk, de ez egy cseppet sem érdekli őket. Szívesen dolgoznak, mert így legalább elterelődik a figyelmük a szomorú dolgokról, amiket legszívesebben a tudatalattijukba száműznének.

A Bikák ne tömjék feleslegesen gyermeküket pénzzel, mert elképzelhető, hogy olyan dolgokra megy el, amire semmi szükségük sincs. Ma a vállalkozásukra sem érdemes pénzt áldozni, mert könnyen becsaphatják magukat.

Az Ikrek hagyják, hogy érzéseik logikus gondolkodásuk fölé kerekedjen, engedjék át magukat a szerelemnek. Bár így minden kiszámíthatatlanabb, ugyan akkor kalandosabb is, engedjék el magukat, és sodródjanak az árral

A Rákoknak a mai napra a káosz a legjobb jelző. Emberi kapcsolataik is ködösek, a kommunikációt félreértések, nehezíthetik. Tudattalanból feltörő reakcióik megváltoztathatják addigi szemléletüket, amiből sokat tanulhatnak.

Az Oroszlánok az elkövetkező időszakot, a családjukkal töltik. Most minden más háttérbe szorulhat. Emiatt kevesebbet kereshetnek, a tartalékhoz kell nyúlniuk, vagy kölcsön kell kérniük valakitől némi összeget.

A Szűz szülöttek rengeteg pénzt költenek arra, hogy formába hozzák magukat. mire hazaérkezik kedvesük. szeretnének, jól kinézni. A diétát a mai napon nem sikerül betartani, mert szeretteik minden finomsággal ellátják.

A Mérlegek, bármilyen testmozgásba kezdenek, feltétlenül jól melegítsenek be, mert könnyen sérülést szenvedhetnek. Ha már régen nem sportoltak, a fokozatosság elvét mindenképpen tartsák be, ne erőltessék túl az izületeiket.

A Skorpió szülöttek ma egy kicsit megtorpanhatnak. Céljaikat nem úgy tudják megvalósítani, ahogyan szeretnék, ezért hajlamosak lehetnek az önmarcangolásra, és arra, hogy saját magukat okolják mindenért.

A Nyilasok, ma kereskedelemmel kapcsolatos vállalkozásukba, nagy energiát fektetnek. Meg is éri annyira erőltetni a dolgot. Talán a fő szezon, vagy a növekvő turizmus is hozzásegíti őket a nagyobb profit megszerzéséhez.

A Bakok ma nagyon érzékeny hangulatban vannak, mert a tegnap esti buli sokáig tartott, és nem tudták rendesen kipihenni magukat. Ha van lehetőségük, akkor ma maradjanak ágyban, és lazítsanak egy jó nagyot!

A Vízöntőknek kevés most a pénzük. Egy csomó mindent szeretnének venni, ugyan akkor a számlákat is be kell fizetni. Emiatt kicsit rossz a hangulatuk, hiszen ha elterveznek, valamit azt szeretik minél hamarabb megvalósítani

A Halak külföldre készülnek az ünnepekre, s úgy tűnik, minden rendben van ezzel kapcsolatban. Az utolsó simításokat teszik ebben az ügyben. Boltról boltra járnak, hogy mindent meg tudjanak venni, ami a cédulájukon áll.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.