CsodaCsiga Főlap
2014. október 31.   péntek   Farkas, Cseke, Vulfia   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma nagyon jól tudják az érzéseiket, lelki világukat kifejezni, főleg akkor, ha munkájuk kreatív és művészi dolgokkal van összefüggésben. Szerencsére ehhez még jó nagy adag tetterő, energia is párosul.

A Bikák ma rendkívül szeszélyesen viselkednek, ember legyen a talpán, aki követni tudja hangulatváltozásaikat. Amikor a veszekedősebb periódusukhoz érkeznek, legjobb az lenne, ha mindenki kitérne előlük.

Az Ikrek ma lehetőleg ne hozzanak pénzügyi kérdésekben döntéseket. Sajnos, még így is fenn áll a veszélye annak, hogy kénytelenek lesznek olyan dologra költeni, ami eredetileg, nem szerepelt a terveik között.

A Rákok ma a pénzügyek miatt kerülhetnek szembe házastársukkal. Leginkább saját magukban keressék a bajok forrását, s utána kerülhet sor a másik kritizálására. Ma ne hozzanak semmiben döntéseket.

Az Oroszlán születtek célja, hogy társas kapcsolataikat megújítsák. Meg van minden esélyük arra, hogy a régi megszokásokból kitörjenek, s újra felfrissítsék kapcsolatukat, s úgy élhetnek, mint a régi szép időkben.

A Szűzek szenvedélyessége ma a tetőfokára hágott. Az érzékiség mellett ugyan akkor a féltékenység zöldszemű szörnyévé is változhatnak. Erre jobb lesz figyelniük, nehogy ez rontsa el a mókát, amit terveznek épp.

A Mérlegeknek nem tetszik az az ötlet, hogy bemutassák őket valakinek, mert úgy érzik, ezzel beleavatkoznak az életükbe. Pedig most az egyszer nem kellene annyira nyakasnak lenniük, mert szerencsésen alakulhatnak a szerelmi ügyeik.

A Skorpiók céljainak megvalósítása körül bonyodalmak lehetnek. Ha valami eltérítette őket eredeti elképzeléseiktől. Most szembesülhetnek azzal, hogy mennyire bizonytalanná váltak a dolgok.

A Nyilasok ma nagyon sokat dolgoznak, mert olyan kreatív ötletük van, amit szeretnének megvalósítani és szinte égnek a tettvágytól, de ne legyenek türelmetlenek. Családjuk, nem nézi jó szemmel, hogy túl hajszolják magukat.

A Bakokat a környezetük félre értheti, mert zavarosan kommunikálnak. Ennek legfőbb oka, hogy a gondolatok gyorsan tódulnak az agyukba, és egyszerre szeretnék kimondani azokat. Próbáljanak meg a mondanivalójukra koncentrálni.

A Vízöntők ma vigyázzanak arra, nehogy olyan dolgot fecsegjenek ki, amit egyelőre titokban kellene tartaniuk. A főnökükkel való kapcsolatukban zavart okozhat, hogy meddig mehetnek el a bratyizásban.

A Halaknak a mai nap egy kicsit fejfájósan, másnaposan indul, de a remek ebédtől máris jobb a közérzetük. Aztán a délutáni szundikálás után újra a maradék kaja. Azért legalább a kutyát levihetnék sétálni vagy elmosogathatnának.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.