CsodaCsiga Főlap
2014. július 29.   kedd   Márta, Flóra, Adelmár, Elmó, Fiorella, Olaf, Virág   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak ma különösen jó megérzéseik lehetnek, anyagi kérdésekben. Előveszik legellenállhatatlanabb modorukat, és még a kőszívű emberek is ellágyulnak a nézésüktől. Ki tudna nekik ellenállni, nemet mondani?

A Bika szülöttek, ma jól figyeljenek oda, ha szerződést írnak alá, nehogy valami részlet elkerülje a figyelmüket. Ha lehetséges és megoldható aludjanak rá még egyet, ha nem, akkor vizsgálják meg az apró betűs részeket is.

Az Ikrek, szorgalmukkal, és jövőbe vetett hitükkel, nagy dolgok véghez vitelére képesek ma, ha nem ragaszkodnak makacsul elavult, megkövesedett, dolgokhoz, hanem nyitottak maradnak az újdonságokra.

A Rákok ma a barátaiktól kapott üzeneten töprengenek. Talán túlságosan is felfokozott érzelmi állapotban lehetnek, és nem tudnak racionálisan gondolkodni az élet dolgairól. De lehet, hogy most nem is erre van szükségük.

Az Oroszlánok ma bemutatják kedvesüket otthon. A szülők kezdetben nem nagyon lelkesednek az ötletért, de kellemesen csalódnak a látogatásban A mai nap még arra is alkalmas, hogy elkezdjenek egy rossz szokásukról lemondani.

A Szűzek kicsit szélsőségesek lehetnek, ha az egészségükről van szó. Vagy teljesen elbagatellizálják, vagy mindenféle halálos betegségeket képzelnek magukba, aminek rögtön „észlelik” is a tüneteit. Foglalkozzanak inkább mással.

A Mérlegek illúziókat kergetnek a környezetükkel kapcsolatban. Realitás érzékükkel lehetnek problémák, mert nem veszik észre, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogyan látják. Öntsenek tiszta vizet a pohárba.

A Skorpiók ma kivívhatják környezetük ellenszenvét, ha gőgösek, vagy túl nagy az önbizalmuk. Számíthatnak nagyobb érzelmi viharokra, szerelmi vagy baráti körben, ezért lehetőleg tartsanak önvizsgálatot!

A Nyilas szülöttek a szerelmi életükben a bőség zavarával „küszködnek”. Most minden erőfeszítés nélkül a szájukba röpülhet a sült galamb. Nem tehetnek róla, de úton, útfélen szerelmi kalandokba bonyolódnak.

A Bakok ma a barátaikhoz sietnének, de előbb még be kell ugraniuk a munkahelyükre. Az elvesztegetett időt szeretnék behozni, ezért a megengedettebbnél gyorsabban mennek, egy közúti ellenőrzés kellős közepébe.

A Vízöntők ma nagyon érdeklődőek, tanulási vágyuk igen erős. A külvilág hatásai erős, intenzív befolyással vannak rájuk. Nem ismernek semmilyen akadályt, a vitákban könyörtelenül kontráznak a gyenge érvelésekre.

A Halak jókedvét egyedül az ronthatja el, hogy párjuk többet költ a kelleténél, és félnek, hogy a hosszú hétvégére nem marad elég tartalék. Aggodalomra nincs ok, minden rendben van az anyagiak terén.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.