CsodaCsiga Főlap
2017. október 22.   vasárnap   Előd, Inge, Kandida, Kordélia, Korinna, Vilibald   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma lehetőleg ne hozzanak semmilyen fontosabb sorsfordító kérdésekben döntéseket. Valószínűleg nem úgy sülnének el a dolgok, ahogy azt eredetileg elképzelték. Várjanak vele néhány napot!

A Bikák céljainak megvalósítása körül bonyodalmak lehetnek. Ha valami eltérítette őket eredeti elképzeléseiktől. Most szembesülhetnek azzal, hogy mennyire bizonytalanná váltak a dolgok.

Az Ikrek, ma olyan alkotó munkát végezhetnek, amire idáig nem nagyon jutott idejük. Amit kigondoltak, azt meg is tudják valósítani, de óvakodjanak attól, hogy elsiessék. Egy zseniális ötletükkel munkájukat is megkönnyíthetik.

A Rákok ma édesapjukkal kerülhetnek összetűzésbe apróság miatt. Mindketten ragaszkodnak a saját álláspontjukhoz, egyikük sem enged, pedig nem ártana egyezségre jutni. Mi lesz, ha komolyabb dolgok kerülnek terítékre?

Az Oroszlánok ma legyenek óvatosak a közlekedésben, mert valakivel az utakon nagyon összeveszhetnek, lehet, hogy egy Szűz, vagy Ikrek jegyű egyénnel keveredhetnek szócsatába. Legjobban teszik, ha nem állnak le senkivel vitatkozni.

A Szűzek kissé sötéten látják az egzisztenciális helyzetüket, pedig nem is olyan borzasztó. A mai napon ezzel kapcsolatban hozhatnak érdemben döntéseket. Ha idejében cselekszenek, előnyöket kovácsolhatnak belőle.

A Mérlegek úgy érzik, szétveti őket az energia, s valamilyen sportban szeretnék ezt levezetni. Ráadásul szexuálisan is túlfűtöttek, de ha újdonsült szerelmük még nem készült föl az aktusra, ne erőltessék a dolgot.

A Skorpió szülöttek, ma hajlamosak türelmetlenül nyomni a gázpedált, hogy minél hamarabb célhoz érjenek. Ha lehet, ne álljanak le senkivel vitatkozni, ezt a hatalmas energiát inkább szellemi erőkifejtésre fordítsák.

A Nyilasok gyermeke kisebb betegségen eshet át. Mindent elkövetnek gyógyulásuk érdekében. Hajlamosak lesznek érzelmi alapon dönteni anyagi ügyekben, és kissé túlzásba esni legalábbis a gyógy készítményeket illetően.

Ha a Bakok otthona körül minden rendben van, stabil és szilárd alapokon nyugszik, akkor nincs szükség, változtatásokra. Ha nem, itt az ideje, hogy rendezzék a függőben levő ügyeiket, de addig ne fogjanak újabbakba!

A Vízöntők beszédét és gondolkodását erősen befolyásolják hangulatváltozási. Egyik pillanatban ezt gondolják, a m másik pillanatban azt mondják. Ha lehet, vonuljanak el a világ szeme elől, művészkedjenek, vagy meditáljanak.

A Halak készüljenek fel váratlan eseményekre hivatásukban. Lehet, hogy először rosszul élik meg a dolgokat, és rákényszerülhetnek kompromisszumok kötésére, de be fogják látni, mindez az ő érdekükben történt.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.