CsodaCsiga Főlap
2014. november 28.   péntek   Stefánia, Dezdemóna, Szókratész, Terestyén, Trisztán   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma kedvüket lelik, a rokoni kapcsolatok ápolásában. Sokkal többet kommunikálnak, mint általában, de ez most nagyon jól eső érzéssel tölti el őket. Most társukkal eredményesen zárulhat egy beszélgetésük.

A Bikák ma csak telefonon tudnak érintkezni szerelmükkel, és ez bosszantja őket. Gondoljanak inkább arra, hogy egy kis távolság mindig fellendülést hoz egy kapcsolatba, és kovácsoljanak előnyt ebből a kényszerhelyzetből.

Az Ikrek vizsgákra készülődnek, ezért belemélyednek a tanulmányaikba. Igen erős bizonyítási kényszert éreznek, ezért minden mást a háttérbe szorítanak. Majd szórakoznak, ha letelt a számonkérés ideje.

A Rákok túl nagy terheket vesznek a vállukra, a pénzügyeket tekintve. Fontolják meg alaposan, hogy mire költenek, és csak azt vegyék meg, ami feltétlenül szükséges. Hitelekhez ma lehetőleg ne folyamodjanak.

Az Oroszlánok a főnökükkel kerülhetnek hatalmi harcba. Mindketten, régi sérelmeiket vágják a másik fejéhez. Itt az ideje, hogy segítő kezet nyújtsanak egymásnak, mert csak együtt érhetnek el sikereket, vagy új hivatás után kell nézni.

A Szűzek párkapcsolata komoly próbatétel elé állíthatja őket. Ráadásul a viták a pénzügyek miatt robbanhatnak ki. A Család egyik hölgy tagja vállalkozhat a békítésre, közvetítésre, főleg ha van diplomáciai érzéke is.

A Mérlegek kreatív, és művészi kedve töretlen. Szinte nem is érzik az idő múlását. Gondolataikba merülve azon veszik észre magukat, hogy mennyire eljárt az idő, de csak ebben a transzban tudnak igazán nagyot alkotni.

A Skorpiók ma a szomszédjuk miatt akadhatnak ki, aki már nagyon régen a bögyükben van, de nem akartak konfliktusba kerülni velük, ma se tegyék, nem alkalmas az idő, hogy ezt megbeszéljék, mert nagyon fel vannak paprikázva.

A Nyilas szülöttek, ezen a hétvégén egyedül vannak otthon, mert a család többi tagja szétszéledt. Neki is állnak, hogy egy nagy selejtezésbe kezdjenek, de ráakadnak egy érdekes olvasmányra, amit nem tudnak letenni.

A Bakok, ma kézhez kaphatják új lakásuk kulcsait. Az egész család örömmámorban úszik, és a mai nap azzal telik, hogy alaprajzokat készítenek, lakberendezési magazinokat böngésznek, hogyan rendezzék be új otthonukat

A Vízöntők életét is napsugarassá teszi egy új szerelem kezdete. Arra azért nagyon figyeljenek, hogy valóban abba a személybe legyenek szerelmesek, akit kiválasztottak, és ne olyan valakibe, akit ebbe a személybe képzelnek bele

A Halaknak ma egyedül kell állniuk a sarat, mert társuk megbetegedett. A napi munka után, még, otthon is helyt kell állniuk. Nincs mit tenni, muszáj a család szekerét vinni, de szerencsére ez nem tart túl sokáig.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.