CsodaCsiga Főlap
2014. szeptember 18.   csütörtök   Diána, Metód, Rikarda   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok teljesen elvannak varázsolva. Egész nap a jövő évet tervezgetik, mielőtt túl nagyszabású álmokat szőnének kukkantsanak bele a pénztárcájukba, hogy mennyire fogják bírni anyagilag is a terveiket

A Bikák egész nap a családi idill varázsát és kényelmét élvezhetik. Minden jól alakul, és végre olyan dolgokra is jut idejük, amiket már régóta halogattak. Használják ki az alkalmat, és menjenek ki a kertbe kertészkedni kicsit

Az Ikrek szerelmi élete már egy ideje nem kielégítő, ezért nagy próbatétel elé állítódhat a kapcsolatuk. Ráadásul anyagi helyzetük sem a legjobb, s meglehet, hogy a sors takarékosságra kényszeríti majd őket.

A Rákok ma egyre jobban azt érzik, hogy a munkájukban már nem találnak semmi kihívást Nagy dilemma elé állítja őket a sors, de addig ne tegyenek semmit amíg nem gondolták át a dolgokat, várjanak a döntéssel!

Az Oroszlán szülöttek, ma otthonukba valamilyen háztartási eszközt vesznek, ami nagymértékben megkönnyíti a házi munkát. Azt tervezik, hogy meghívják barátaikat is, egy partira, ahol bemutathatják az új szerzeményüket is.

A Szűzek igazán elemükben vannak ma. Teljesen feltöltődtek az elmúlt napok alatt. Nagyon jó a kedvük, egyszerűen tündökölnek, és ezt persze a környezetük is észre veszi, így aztán mindenhonnan apró bókokat kapnak.

Ha a Mérlegek ma fáradtan volán mögé ülnek, vigyázzanak arra, nehogy elaludjanak, vagy figyelmetlenségüknek köszönhetően balestet okozzanak. Ha lehet ők csak utasként üljenek a kocsiba, vagy ha ez nem megy, aludjanak néhány órát!

A Skorpió szülöttek lakással, otthonnal kapcsolatos vágyai teljesülhetnek, főleg akkor, ha ehhez az anyagi források megvannak. Lehetőleg tartsák szem előtt a praktikumot, nehogy később megbánják, hogy kicsit túl lőttek a célon.

A Nyilasok hagyják, hogy érzéseik logikus gondolkodásuk fölé kerekedjen, engedjék át magukat a szerelemnek. Bár így minden kiszámíthatatlanabb, ugyan akkor kalandosabb is, engedjék el magukat, és sodródjanak az árral

A Bakok legyenek elővigyázatosak a lakásukban minden éles szerszám használata során. Könnyen balesetet szenvedhetnek, ha nem figyelnek, vagy túl idegesek ahhoz, hogy higgadtan és objektíven kezeljék a problémákat.

A Vízöntő szüleikkel való kapcsolatukban számíthatnak váratlan eseményekre, ami erősen befolyásolhatja az életüket. Előfordulhat, hogy önállósodási, elszakadási, szándékuk felerősödik az elkövetkező időszakban.

A Halak Rendkívül feszült hangulatát csak fokozza a telihold, és az, hogy idegességüket nem tudják hol levezetni. Ma ne engedjék, hogy elragadják az indulatok, mert a későbbiekben ennek még jogi következménye lehet.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.