CsodaCsiga Főlap
2017. december 12.   kedd   Gabriella, Bulcsú, Csepel   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok nagyon jó hangulatban vannak, nincs is kedvük olyan dolgokra, ami kötelezettségekkel jár, inkább szórakoznának, vagy házastársukkal elutaznának valahová, ahol csak ketten vannak és pihenhetnek.

A Bikák ma különösen figyeljenek arra, kinek, mit mondanak. Főleg a baráti kapcsolataik láthatják kárát annak, ha megpróbálják őket manipulálni. Fogadják el, ha másoknak külön véleményük van, ne zsarolják környezetüket.

Az Ikrek, ha eddig még nem kezdtek hozzá, akkor itt az ideje, hogy megszervezzék a nyaralásukat. Ha ügyesen gazdálkodnak, és jól utána járnak, olyan helyre is sikerülhet utat szervezniük, amiről már nagyon régen álmodtak.

A Rákok, ma kiruccanhatnak egy rövid külföldi bevásárló körútra. Nagyon kellemes hangulatban telik el a nap nagy része, de azért a közlekedésben nem árt az óvatosság, mert hajlamosabbak lehetnek a hirtelen reakciókra.

Az Oroszlánok baráti kapcsolataikban számíthatnak kisebb konfliktusra. A célok tekintetében nem egyezik a véleményük, de ez még nem jelenti azt, hogy össze is kell veszniük. Egy vita, építő jellegű is lehet.

A Szűzek már kora reggel feszültek és idegesek. Mindenkivel veszekednek, nem találják sehol a helyüket. A közlekedésben vigyázzanak magukra, mert a fokozott idegállapot miatt figyelmetlenebbek lehetnek

A Mérlegek ma nyereségre számíthatnak, legyen az anyagi, vagy magánéletbeli. Ha mégsem érzik ezt, annak az az oka, hogy nem látják a kiutat. Ne engedjenek a csábításnak, csak tisztességes eszközökkel lehet eredményt elérni.

Ha a Skorpiók ma kezdenek bele egy érzelmi viszonyba, számíthatnak arra, hogy komoly és stabil lesz. Az is elképzelhető, hogy korban eltérő partnerrel hozza őket össze a sors, és a barátok is támogatják a kapcsolat kialakulását.

A Nyilasok, emberi kapcsolatai javuló tendenciát mutatnak, mindenkivel jó viszonyt próbálnak kialakítani. Egy holnapi bulira szervezkednek, olyan vendégeket hívnak, akikről úgy gondolják, hogy azonos hullámhosszon vannak.

Veszekedéssel indul a mai napa Bakok számára. Egy kisebb háború robban ki otthon kora reggel, mielőtt munkába mehetnének. Emiatt egész nap rosszkedvűek, de mire haza érnek lenyugszanak a kedélyek, és minden a régi lesz

A Vízöntő szülöttek a szerelmi életükben számíthatnak kisebb – nagyobb feszültségre. Felvetődhet a szabadság és birtoklás kérdése a kapcsolaton belül, ezért ma feltétlenül beszélgessenek ezekről a problémákról.

A Halak egzisztenciális problémák miatt kénytelenek otthon maradni a szűk családi körben. Nem kell ezt olyan tragikusan felfogni, hiszen ez a nap is olyan, mint a többi. Azért így is jól érezhetik magukat.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.