CsodaCsiga Főlap
2015. február 1.   vasárnap   Ignác, Gitta   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma nagyon feszültek. Lépten-nyomon akadályozzák őket a munkájuk elvégzésében. Úgy érzik minden összeesküdött ellenük. Sóhajtsanak egy nagyot, egyszer ez a nap is véget ér.

A Bikák lehetőleg legyenek óvatosak a közlekedésben. Beláthatatlan útszakaszon ne kezdjenek előzésbe. Szerződést lehetőség szerint csak a délutáni órákban írjanak alá, de még ekkor is legyenek különösen éberek.

Az Ikreknek szerelmi téren, nem úgy alakulnak a dolgaik, mint ahogy azt eltervezték. Ne engedjék, hogy szerelmük egy világ előtt titkos kapcsolatba vonja bele őket, mert számukra az nem lesz az úgysem lesz megfelelő.

A Rák szülöttek, ma teljesen alárendelik magukat társuk akaratának. Ha úgy érzik, hogy nem mindenben egyezik a véleményük, nyugodtan mondják meg. Párjuk nem azt kívánja, hogy ne legyen egy önálló gondolatuk sem.

Az Oroszlán szülöttek, lehetőleg legyenek türelmesebbek a családjukkal, gyermekükkel, mert ma nagyon könnyen kijöhetnek a sodrukból. Mielőtt bármi olyat tennének, amit később megbánhatnak, számoljanak el tízig!

A Szűzek számára a mai nap nem mindenben alakul az elképzeléseik szerint. Lehetőleg kerüljék a konfrontálódást csalástagjaikkal, ma ne akarják a világot megváltani, inkább csendben húzódjanak meg a háttérben.

A Mérlegek már a mai napon készüljenek fel, az előttük álló akadályok leküzdésére. Ne vegyék félvállról a dolgokat, mert jobb úgy neki indulni minden feladatnak, ha megfelelően fel vannak rá készülve.

A Skorpiók a családi kapcsolataikban némi feszültségre számíthatnak. Nem igazán tudnak szót érteni velük, mert elbeszélnek egymás mellett. Próbáljanak meg jobban a dolgok mélyére nézni, s gyakoroljanak önkritikát.

A Nyilasok nagyon maguk alatt vannak kedvesük viselkedése miatt, pedig ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy minden jól menjen. Ha tehetik, vegyenek ki néhány nap szabadságot és ruccanjanak fel, a hegyekbe.

A Bakoknak ma világossá válhat valami a barátaikkal kapcsolatban. Felfokozott érzelmi állapotban képesek, más szegszögből nézni a történéseket. Ha viszonyuk nem volt a legjobb, most alkalmuk nyílhat a békülésre.

A Vízöntők a mai napon, inkább a délelőtti órákban fog jobban az agyuk, ezért ez az időszak alkalmas inkább szellemi tevékenység végzésére. Délután, ha lehet inkább valami elvontabb dologgal foglalkozzanak.

A Halak szülöttek a munka frontján számíthatnak hosszú távú megrendelésre. Az év jól kezdődik és remélhetően a továbbiakban is kedvezően alakul. Ne engedjék, hogy kicsússzon a kezükből jó üzletkötések lehetősége.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.