CsodaCsiga Főlap
2014. július 24.   csütörtök   Kinga, Kincső, Kaplony   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok addig ne fogjanak bele újabb érzelmi kapcsolatba, amíg a régi kedvesükkel nem tisztázzák az ügyeiket. Nem lenne tisztességes velük szemben, nem beszélve arról, hogy ők sem tudnának nyitottak lenni.

A Bikák, ma hajlamosabbak lehetnek a virtuskodásra, mert szeretnének kitűnni a többiek közül. Értelmetlen kockázatokba akkor se menjenek bele, ha úgy érzik, hogy a szórakozás hevében egy kicsit többet megengedhetnek maguknak.

Az Ikrek szülöttek, ma egy üzleti tárgyalás előkészítésén fáradoznak. Ha lehet, ma még ne üssenek nyélbe semmiit, előbb még néhány dolgot tisztázzanak ügyfelükkel, mielőtt áldását adják az új projectre.

A Rákok, ha hitelt vesznek fel, minden papírjukat ellenőrizzék, nehogy az utolsó pillanatban derüljön ki, hogy valami még hiányzik, mert akkor feleslegesen megy el az idejük. Ha nem biztosak a dolgukban, előtte érdeklődjenek.

Az Oroszlánok beszédét és gondolkodását erősen befolyásolják hangulatváltozási. Egyik pillanatban ezt gondolják, a m másik pillanatban azt mondják. Ha lehet, vonuljanak el a világ szeme elől, művészkedjenek, vagy meditáljanak.

A Szűzeknek, ma fontos határidős munkát kellene elvégezniük, de valami mindig meggátolja ebben őket. Ha nem jön segítség, valószínűleg az egész éjszakát a munkahelyükön kell tölteniük, egy cseppet sem érzik jól magukat.

A Mérlegek a szekrény mélyéről előbányásznak régi iratokat, amit annyira érdekesnek tartanak, hogy el kezdenek kutatni, családfájuk után. Elhatározzák, amint erre lehetőségük adódik, előteremtenek néhány iratot ezzel kapcsolatban.

A Skorpiók ma ügyeljenek arra, hogy kedvesükkel ne beszéljenek magas lóról, mert az, visszatetszést kelt. Inkább kreatív tevékenységet végezzenek, abban most nagyot alakíthatnak, s igen nagy hasznát is vennék.

A Nyilasok egzisztenciális gondokkal küszködnek, ezért a terveiken változtatniuk kell. Ha tudnának elfogadni, akkor szüleik, vagy társuk segítségét is igénybe vehetnék, mert lehet, hogy később ők szorulnak majd az ő támogatásra.

Bár a Bakok családi ebéden vesznek részt, képzeletben már az újévi mulatságot tervezik. A házastársuk rokonságánál fogják vissza magukat, ne engedjenek a kísértésnek, és ne vesszenek össze senkivel.

A Vízöntő szülöttek jól tennék, ha megnézetnék gépkocsijuk állapotát, mielőtt egy hosszabb, esetleg külföldi útra mennének. Sok pénzükbe kerülhet, ha út közben derülne ki, hogy baj van az autójukkal.

A Halak, ma legyenek óvatosak a közlekedésben, mert váratlan problémákkal találhatják szemben magukat. Az autójuk elektronikájában lehet a hiba. Ne induljanak hosszabb útra anélkül, hogy szakember ne látta volna a kocsit.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.