CsodaCsiga Főlap
2015. július 5.   vasárnap   Emese, Sarolta, Kasztor, Kilián, Metód, Viátor, Vilibald   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak a mai napra a káosz a legjobb jelző. Emberi kapcsolataik is ködösek, a kommunikációt félreértések, nehezíthetik. Tudattalanból feltörő reakcióik megváltoztathatják addigi szemléletüket, amiből sokat tanulhatnak.

A Bikák egész nap a családi idill varázsát és kényelmét élvezhetik. Minden jól alakul, és végre olyan dolgokra is jut idejük, amiket már régóta halogattak. Használják ki az alkalmat, és menjenek ki a kertbe kertészkedni kicsit

Az Ikrek, ma visszakaphatják azt a pénzt, amit barátjuknak adtak kölcsön. Ez nagyon jól jöhet most nekik, mert munkával, hivatással kapcsolatos terveik nem úgy alakulnak, ahogyan tervezték, s lehet, hogy váltani kényszerülnek.

A Rákok ma sugárzóbbak mint valaha. Tündökölnek a szépségtől, és tele vannak jókedvvel és örömmel. Viszont estére eléggé elfáradnak, emiatt kicsit visszafogottabbak lesznek, és könnyebb lesz kihozni őket a sodrukból

Az Oroszlánok azt fontolgatják, hogy lecserélik, öreg gépkocsijukat egy újra, ami minden extrával rendelkezik kényelmükhöz. Ha az anyagi fedezet hiányzik, lehetőleg várjanak vele, ne verjék magukat hatalmas adósságba!

A Szűzek ma szeretnék befejezni a munkát, hogy holnap már ne kelljen bemenniük, és csak az ajándékok vásárlásának, az ünnepi ebéd megszervezésének szenteljék az idejüket. Idén, amúgy is későn kezdtek hozzá az előkészületekhez.

A Mérlegek a mai nap semmit tevését használják ki arra, hogy elgondolkoznak a körülöttük zajló eseményeken, és megpróbálják tisztázni magukban a hogy kivel hogyan állnak. Legyen az akár barát, akár szerelem.

A Skorpiók ma elgondolkodnak az élet értelmén, és ha lehet még érzékenyebbek az átlagosnál. Ma senki ne próbálja őket aktivitásra ösztönözni, úgy sem fog sikerülni. Elmélyülhetnek természetfeletti, sci-fi olvasmányokban.

A Nyilasok leginkább azt szeretnék, ha nyugton hagynák őket, de két tűz közé kerülhetnek, családtagjaik közötti vitában, és villámhárítóként működhetnek. A legjobb az lenne, ha nem is foglalnának állást, egyik fél mellet sem.

A Bakok végre egzisztenciális és párkapcsolati területen számíthatnak pozitív fordulatra. Eddig barátaikat is elhanyagolták, mert nem bírtak megbirkózni a nehézségekkel, pedig ők bármikor segítettek volna.

A Vízöntők, ma végre haza érkeznek egy hosszabb munka után, és egy kis nyugalomra vágynának, de társuknak sokkal jobb ötlete van, meghívja otthonukba a legjobb barátaikat és együtt ünneplik meg a hazatérést.

A Halak ne engedjék, hogy társuk manipulálja, zsarolja őket, betegségére hivatkozva. Beszéljenek egymással erről a dologról, mert az nem megoldás, ha hallgatnak, de az sem, ha a legkeményebb időszakban magára hagyják hitvesüket.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.