CsodaCsiga Főlap
2014. október 25.   szombat   Blanka, Bianka, Bonifác, Bónis, Cserjén, Dália, Dárius, Döme, Marcián   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak nem tetszik az az ötlet, hogy bemutassák őket valakinek, mert úgy érzik, ezzel beleavatkoznak az életükbe. Pedig most az egyszer nem kellene annyira nyakasnak lenniük, mert szerencsésen alakulhatnak a szerelmi ügyeik.

A Bikák ma nagyon adnak hitvesük véleményére a munkájukat illetően. Sok jó ötlettel szolgálhatnak, amit holnap szeretnének is kipróbálni. Ha nyilvánosság előtt szerepelnek, az nagyon jót tehet, megtépázott önbizalmuknak.

Az Ikrek a társas viszonyokban számíthatnak némileg feszültebb időszakra, és csak azok a kapcsolatok élhetik túl a megpróbáltatásokat, amelyek nagyon értékesek a számukra. Ne adják fel a céljaikat, küzdjenek érte!

A Rákok a házastársuktól kapnak pénzt, hogy a karácsonyi ajándékokat megvásárolják, de szeretnék magukat kihúzni ez alól, mert nem bírják a tömeget. Inkább átvállalják az otthoni takarítást, minthogy kimozdulnának otthonról.

Az Oroszlánoknak ma be nem áll a szájuk. Felettébb jókedvűek, és ennek hangot is adnak, környezetük és szerelmük nem kis örömére, aki elbűvölve nézi minden rezdülésüket. most bárkit rátudnak venni bármire.

A Szűzek csúnyán összeveszhetnek a legjobb barátaikkal is. A hátérben féltékenység, esetleg hatalmi harcok dúlhatnak. Ma lehetőleg kerüljék a konfliktusokat, mert lehet, hogy ez nem tenne jót a népszerűségüknek.

A Mérlegek a két ünnep között megpróbálnak diétázni, mert karácsonykor erre nem volt lehetőség, s valószínűleg szilveszterkor sem lesz. A gyomrukat, muszáj némiképpen tehermentesíteni, hogy komfort érzetük helyre álljon.

A Skorpiók elég rosszul aludtak az éjjel, ezért egy kicsit álmosan kezdődik a nap. Szerencsére hamar össze szedik magukat. Érdemes ma a csillagok áldásos hatását kihasználni, hozhatnak társkapcsolatukat érintő fontos döntéseket.

A Nyilasoknak nem könnyű a mai nap. Párjuk kedvébe szeretnének járni, de valahogy ez nem akar összejönni. Ne stresszeljenek, délutánra fordul a szerencséjük, és váratlanul

A Bakok most is a közvetítő szerepet játszhatják, bár lehet, hogy nem minden esetben járnak majd sikerrel. Az jusson eszükbe vigaszul hogy senki nem lehet próféta a saját hazájában, így éppen a családban nem érnek el eredményt

A Vízöntők, ma a születésnapjukat ünneplik, baráti, családi körben. Nagyon kitesznek magukért, hogy mindenki elégedett legyen az ünnepi ebéddel. Egy kicsit túlzásba is viszik a költekezést, de ez most nem számít.

A Halak már tegnap megünnepelték kedvesükkel a Szerelmesek-napját, így ma a tanulmányaikra koncentrálnak. Azért legyenek figyelmesek a párjukkal a mai nap is, és mondjanak neki néhány bókot.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.