CsodaCsiga Főlap
2016. augusztus 25.   csütörtök   Lajos, Patrícia, Kleofás, Ludovika, Tomázia   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kos szülöttek anyagi helyzetében némi feszültség tapasztalható a mai napon, de ezt arra is fel lehet használni, hogy még nagyobb erőbedobással, végezzék a munkájukat, mert úgy érzik, végre érdemes küzdeni.

A Bikák ügyeljenek arra, hogy ne váljanak semmilyen téren függővé, leginkább anyagilag nem. Próbálják megalapozni jövőjüket, törekedjenek önállóságra ezen a téren is, mert nem jó érzés megalázkodni minden fillérért.

Az Ikreknek ma a pénzügyeikre nem lehet semmi panaszuk. Sokat is tettek azért, hogy idáig eljussanak. De nem ildomos dicsekedni azzal, hogy mennyit keresnek. Inkább önzetlenül segítsenek olyannak aki rászorul.

A Rákok párkapcsolata nagyon kedvezően alakulhat a mai napon. Még az is elképzelhető, hogy szerelmük annyi év után is lángra lobbanhat. Csak némi fortély szükséges ahhoz, hogy újra elcsábítsák hitvesüket.

Az Oroszlánok egész héten sokat dolgoztak. Ha a héten valamilyen előadást, vagy beszámolót kell tartaniuk, akkor arra ma kezdjenek el készülni, mert remek ötleteik támadhatnak, amit a főnökük is nagyon fog értékelni.

A Szűzeknek ma üzleti megbeszélésre, kisebb utazásra nyílik lehetőségük. Ha vizsgáznak, különösen az irodalmi jellegűek sikeresek lehetnek, mert nagyon jól ki tudják fejezni a gondolataikat, érzelmeiket. Fantáziájuk szárnyaló.

A Mérleg szülötteknek alkalmuk nyílhat egy külföldi utazásra, házastársukkal. Sajnos a munkájuk miatt majdnem kútba esik az utazás, de az utolsó pillanatban egy kollégájuk kihúzza őket a slamasztikából.

A Skorpiók megpróbálnak elvonulni a világ elől, és tervbe veszik, hogy este végre moziba mennek, arra a filmre amit már régóta szerettek volna látni, ám váratlanul összefutnak a barátaikkal, és az este jobban sikerül, mint tervezték.

A Nyilasok ma harapós kedvükben vannak, mert túl sok időt kell a rokonaikkal eltölteni mostanában, és ebből már kezd elegük lenni. Estére már nem bírják tovább és szerelmükön vezetik le a felgyülemlett indulatokat.

A Bakok ma kirúghatnak a hámból. Azonban a nagy dáridóban se feledkezzenek meg arról, hogy mértéket tudjanak tartani az ételek és italok fogyasztásában. Kínos lenne, ha a legjobb hangulatban egy gyomorrontást kapnának.

A Vízöntők ma számíthatnak idősebb és fiatalabb nők támogatására, a családból vagy rokonságból. Ha valamilyen probléma megoldásán fáradoztak, most a kedvező pénzügyi feltételek miatt, ezek is megvalósíthatóak.

A Halak szülöttek, ha sokat éjszakáznak, a szervezetük, előbb- utóbb megsínyli. Nemcsak szórakozásból áll az élet, fontossági sorrendet kellene felállítani. Ha lehet, ma ne hozzanak, érzelmi kérdésekben döntéseket.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.