CsodaCsiga Főlap
2018. április 22.   vasárnap   Csilla, Noémi, Kájusz, Kál, Kelen, Leonidász, Noé, Tácia   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosokat ma az elmúlás gondolata foglalkoztatja. Hangulatuk sem az adventet idézi, inkább egy késő őszi napot. Itt az ideje, hogy felébredjenek csipkerózsika –álmukból, és az ünnepekre hangolódjanak.

A Bikák lehetőleg fogják vissza egy kicsit magukat. Ez vonatkozik érzelmi életükre is. Ma leginkább saját magukban bízzanak, mert jobban járnak. A Kissé hűvös magatartást ma senki ne rója fel nekik, szükségük van a komolyságukra.

Az Ikrek örömüket lelik abban, amit csinálnak. Úgy érzik, érdemes volt küzdeni, még egy külföldi utazásra is lehetőségük nyílhat ezzel kapcsolatban. A túl kecsegtető ajánlatokkal vigyázzanak, kérjék ki társuk véleményét is.

A Rákok már lelki szemeik előtt látják a tengert, mert kedvesükkel oda készültek volna a mai napon, de ez sajnos nem jön össze, mert szerelmüknek munkahelyi problémái adódtak, ami lehetetlenné teszi az indulást.

Az Oroszlánoknak sem indul túl jól a hét. Késve indulnak el a munkába, és a nagy kapkodásban figyelmetlenül közlekednek, kétszer is nézzenek körül, mielőtt lelépnek a járdáról, mert dudaszó kísérheti őket az egyik oldalról a másikra

A Szűzek ma számíthatnak idősebb és fiatalabb nők támogatására, a családból vagy rokonságból. Ha valamilyen probléma megoldásán fáradoztak, most a kedvező pénzügyi feltételek miatt, ezek is megvalósíthatóak.

A Mérlegeknek ma rá kell döbbenniük, hogy egyes dolgok az életükben, ebben a formában nem mehetnek tovább. Lehet, hogy drámainak fogják érezni a lelkükben végbemenő folyamatokat, mégis megkönnyebbülhetnek.

A Skorpiók úgy érzik, egy családi titokra jöttek rá. De addig ne adjanak ennek hangot, amíg nem győződtek meg arról, hogy a hír igaz. Könnyen lehet, hogy csak rossz következtetéseket vontak le bizonyos dolgokból.

A Nyilasok ma ne törődjenek senki véleményével a szerelmi életüket illetően. Most csak kedvesükkel foglalkozzanak, akinek nagy segítségre van szüksége, így hozzájuk fordulnak. Ne hagyják őket cserben, bárki bármit is mond!

A Bakok lendületének semmi nem szabhat gátat. Minden akadályt képesek legyőzni, és mindenhez van elég energiájuk. Ne hagyják, hogy egy rosszakarójuk hamis pletykákkal, kedvüket szegje, és ezzel elérje célját.

A Vízöntők, ha nem vigyáznak, elveszthetik barátaik támogatását, ha egyoldalúan, viszonzatlanul csak kapni szeretnének. Arra is szenteljenek figyelmet, hogy ne akarják kisajátítani őket, tartsák tiszteletben függetlenségüket.

A Halak ma a családjukkal kerülhetnek konfliktusba, de szerencsésen megoldódhat a helyzet, és higgyenek abban, hogy társuk is mellettük áll a nehéz pillanatokban. Ne menjenek bele semmilyen erkölcstelen dolgokba.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.