CsodaCsiga Főlap
2017. április 25.   kedd   Márk, Ajnácska, Izmael   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok a szerelmi életükkel kapcsolatban fontos lépésre szánhatják el magukat. Ez mindenképpen egy fontos döntés lesz számukra, azért lehetőleg ne legyenek túlságosan szigorúak magukhoz és környezetükhöz sem.

A Bikák alig várták, hogy vége legyen a szentestének, mert az elmúlt napok a szokásosnál is több feladatban részesítette őket. Sajnos nincs itt az ideje a pihenésnek, akkor is sokat segítenek, ha vendégségbe mennek.

Az Ikrek foglalkozzanak többet a belső világukkal, mert most olyan megérzések törhetnek fel a tudatalattijukból, amivel először nem tudnak mit kezdeni, de nagyon sokat tanulhatnak ebből a folyamatból, saját magukkal kapcsolatban.

A Rákok otthonában valami hirtelen elromolhat, például valamelyik háztartási eszköz, amit sürgősen pótolni kell. Óvatosan bánjanak az elektromos készülékekkel, ha zárlatos valami semmiképpen se használják.

Az Oroszlánok minden fajta emberi kapcsolata reményteljesnek bizonyulhat, ha nem akarják kisajátítani maguknak az illetőt. Most módjuk nyílhat arra is, hogy pontot tegyenek egy nyomasztó ügy végére, és kiálljanak az igazukért.

A Szűz szülöttek elhatározzák, hogy sokkal keményebben fognak tanulni, mint idáig, mert már nagyon le vannak maradva. Egy váratlan munkalehetőség is adódhat, kellő időbeosztással ezt is bevállalhatják.

A Mérlegek kicsit visszavonultak a világ elől. Ez nem tetszik a barátoknak, mert aggódnak, hogy nagyon elzárkóznak, és emiatt rosszkedvűek, és lehangoltak. Nem árt azon elgondolkozni, hogy lehet, hogy nekik van igazuk.

A Skorpiók nehezen rázódnak vissza a munkába. Jó volt ez a pár otthon töltött nap a családdal. Még szerencse, hogy ma a főnöküknek is jó a kedve, és nem ellenőrzi, hogy ki mennyit dolgozik, így egy kis álmodozás is belefér.

Ha a Nyilasoknak joggal kapcsolatos problémáik vannak, lehetőség szerint törekedjenek a peren kívüli egyezségre. Zavaros, áttekinthetetlen ügybe semmiképpen se bonyolódjanak bele, inkább várjanak vele.

A Bakok nem biztos, hogy a legjobb döntést hozták, mikor arra az elhatározásra jutottak, hogy a legújabb kedvesüket a Vasárnapi ebédnél mutatják be a családnak, mert nem olyan visszajelzéseket fognak kapni, mint amire számítottak.

A Vízöntő szülöttek, ma otthonukba valamilyen háztartási eszközt vesznek, ami nagymértékben megkönnyíti a házi munkát. Azt tervezik, hogy meghívják barátaikat is, egy partira, ahol bemutathatják az új szerzeményüket is.

Rákok összeveszhetnek szerelmükkel azon, hogy hol töltsék a szilvesztert. Annyira erős indulatok kavarodhatnak bennük, hogy a végén külön társaságba mennek. Még az is lehet, hogy ez az incidens kapcsolatuk végét jelenti.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.